arena centar zagreb 2019

Arena Centar proslavio svoj 9. rođendan – do danas ga posjetilo više od 75 milijuna posjetitelja

Arena Centar proslavio svoj 9. rođendan i time svečano obilježio još jednu iznimno uspješnu godinu poslovanja. Od svog otvaranja 2010. godine, Arena Centar se pozicionirao kao nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj koju je, u devet godina poslovanja, posjetilo više od 75 milijuna posjetitelja! Bez obzira na izazove koje je pred centar postavila rekonstrukcija remetinečkog rotora, ovogodišnji dvoznamenkasti porast posjećenosti dokaz je da je posjetiteljima Arena Centar i dalje prvi izbor.

Arena Centar je na hrvatsko tržište doveo mnoge značajne modne, beauty i tech brandove, prvo IMAX i 4DX kino dvorane te prvi, i još uvijek jedini, veliki food court. Danas, sa svojom ponudom trgovina među kojima su globalni lanci poput Inditexa i LPP-a, multi-brend trgovina kao što su Fashion Company i Sportina grupacija te mono-brend trgovina Calvin Klein, Hugo Boss, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Armani Exchange, Replay, Body Shop, M.A.C. te tehnološki MI Store, centar postavlja visoke standarde kvalitete te ne čudi da je Arena Centar već godinama najbolje ocijenjen shopping centar u istraživanju zadovoljstva kupaca.

Tako je Arena Centar nositelj brojnih strukovnih nagrada poput Superbrands, Qudal te Odabrale mame. Sljedeće će dvije godine centar nositi prestižni status Superbrands koji predstavlja kvalitetu i pouzdanost. Centar je također dobitnik čak 6 Qudalovih medalja: za najkvalitetniji shopping centar općenito, shopping centar s ponudom odjeće, shopping centar s ponudom obuće, shopping centar s ponudom modnih dodataka i nakita, shopping centar s ponudom artikala vezanih uz telekomunikacije, elektroniku i kućanske aparate te shopping centar sa gastronomskom ponudom.

Uz nagrade struke, Arena Centar može se pohvaliti i da je čak 6.000 mama iz svih krajeva Hrvatske preporučilo upravo Arena Centar svima koji cijene izvrsnost i kvalitetu proizvoda i usluga na domaćem tržištu dodijelivši mu nagradu Odabrale mame.

Kroz dugi rođendanski vikend Arena Centrom je prošetalo preko 185.000 posjetitelja koji su se kroz pet rođendanskih dana mogli pripremiti za hladniju sezonu i predstojeće blagdane uz atraktivne popuste do 40% te zasladiti slatkim rođendanskim cupcake kolačićima.

Posebna je pažnja posvećena najmlađim posjetiteljima – radionice, zabava i animacije Snježnog Kraljevstva II baš kao i Unicefova predstava Doktor od životinjica teatra Gavran dodatno su obogatile još jedan uspješan rođendan Arena Centra.

O Arena Centru

Arena Centar je već devet godina omiljeni trgovački centar u Hrvatskoj. Vrhunski modni, sportski, lifestyle i beauty brandovi te odlični kafići razlog su zašto posjetitelji uvijek iznova biraju Arena Centar. Arena Centar je dom više od 200 trgovina, dominantan centar mode i ljepote u Zagrebu i šire, najbolji centar zabave uz kino i kasino te vrhunsko gastronomsko odredište.

Najveću zagrebačku shopping destinaciju u 2019. godini dodatno je ojačao Arena Park, retail park s 11 trgovina, smješten kod zapadnog ulaza u Arena Centar.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Arena Centar proslavio svoj 9. rođendan – do danas ga posjetilo više od 75 milijuna posjetitelja

Comments are closed.