moj dm aplikacija I 2022.

Aplikacija “Moj dm” kupnju čini lakšom, a uz preuzmanje dobijate 300 dm active beauty bodova!

Aplikacija za pametne telefone “Moj dm’ bit će dostupna za sve kupce dm-a od utorka, 5. travnja 2022. godine. A s njom kupnja u “dm online shopu” i korištenje pogodnosti programa “dm active beauty” postaju još jednostavniji. U aplikaciji “Moj dm” kupci ne samo da mogu kupovati povoljno, brzo i jednostavno te koristiti sve funkcije online shopa, već mogu i uživati u pogodnostima prilikom kupovine u prodavaonicama dm-a.


Uz pregled stanja bodova, aktiviranje i korištenje eKupona, nova aplikacija omogućuje kupnju uz digitalnu karticu koja se prikazuje u obliku QR koda. Također, moguće je kreiranje liste želja i pregled svih dosad kupljenih proizvoda. Tu je i skeniranje barkoda za više detalja, ocjenjivanje proizvoda, kao i pregled njihove dostupnosti u prodavaonicama.

Aplikacija “Moj dm” dostupna je na AppStoreu i Google Playu

Nova aplikacija može se preuzeti na AppStoreu i Google Playu, a registracija je moguća s podacima korisničkog računa Moj dm na dm online shopu. Registrirani kupci koji su povezali svoje račune dm active beauty i Moj dm na dar će dobiti eKupon za 300 dodatnih bodova! Kako bi se dobili bodovi, kupon je prije kupnje potrebno aktivirati i na blagajni predočiti QR-kod digitalne kartice. Nakon što su bodovi pridodani, pri jednoj od sljedećih kupnji u prodavaonici dm-a moći će se umanjiti račun za dodatnih 30 kuna. Ako je kupnja obavljena putem dm online shopa tada će 300 dodatnih bodova biti automatski pridodani na račun.

“U dm-u kontinuirano radimo na tome da svim našim kupcima osiguramo najbolje iskustvo kupnje. Bilo da se radi o kupnji u prodavaonicama ili u dm online shopu. Korisnici nove aplikacije za pametne telefone imat će dm svijet na dlanu u svakom trenutku. A tu mogu naći i detaljne informacije o proizvodima i pogodnostima dm active beauty programa. Uskoro će moći pronaći i beauty inspiracije, savjete i trendove. Također, tu će biti i personalizirane preporuke proizvoda te razni kuponi. A oni će biti dostupni isključivo u aplikaciji”, rekla je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u. Više informacija o novoj Moj dm aplikaciji možete pronaći na mrežnim stranicama na adresi dm.hr.

Tagged