anka jewelry pop up store - city center one west zagreb - 2021.

Anka jewelry otvorio ekskluzivni pop up store u City Centru One West

Hrvatski brend nakita Anka jewelry, koji spaja poludrago kamenje i svevremenski dizajn, otvorio je prvi ekskluzivni pop up store. Naime, u trgovačkom centru City Center One West na adresi Jankomir 33 u Zagrebu otvoren je ekskluzivni Anka jewelry pop up store!

Zaljubljenici u unikatni nakit sada napokon mogu i uživo pogledati sve kolekcije brenda koji ove godine slavi drugu godišnjicu postojanja. A u pop up storeu dostupna je i posljednja kolekcija naziva Goddesses Purpose. Ona sadrži posve nova poludraga kamenja, od kojih su neka po prvi puta dostupna na hrvatskom tržištu.


Pop up store osmišljen je kao mjesto gdje svatko može isprobati nakit i izabrati onaj koji im se najviše sviđa. Bilo da je riječ o poklonu za sebe ili dragu osobu. Anka jewelry pop up store je oaza stila inspirirana legendarnom Alisom u zemlji čudesa, gdje se na bajkovit način predstavlja neodoljivi nakit s Ankinim potpisom.

Anka jewelry pop up store već na prvi pogled privlači i poziva na trenutak za sebe

“Nakon dvije godine otkako je nastao brend Anka, shvatila sam i prepoznala da je pravo vrijeme da svojim kupcima ponudim ono što su dugo tražili. A to je mjesto gdje će moći doći i osobno se upoznati sa mnom i mojim nakitom. Uistinu sam sretna i uzbuđena, a reakcije su već sada jako pozitivne. Veselim se što sada i na ovaj način mogu predstaviti svoj rad i svojim kupcima direktno prenijeti sve emocije koje sam unijela u svaki komad mog nakita”, rekla je osnivačica branda Antonija Ivanković.

Anka jewelry je brend koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene pa je tako i nakit prirodan u svakom pogledu. Noseći ljepotu sirovih, neobrađenih materijala, ovaj nakit ukrašen je posebnim oblikom poludragih kamenja koji ga u konačnici čini nesavršenim, ali jedinstvenim i vrlo ženstvenim. Prirodni oblik i boja neobrađenog kamenja sačuvani su bez dodatnih rezanja i bojanja. Jer je svaki komad ovog nakita jedinstven i neponovljiv. Baš kao što je i svaka žena. Radno vrijeme Anka jewelry pop up storea je svaki dan od 9 do 21 sat. Osim na novoj lokaciji u City Centru One West Anka jewelry nakit može se potražiti u Babushka storeu u Vlaškaoj ulici 7. Također, unikatni nakit možete naći i u Trogiru u Experience Trogir storeu u Budislavićevoj ulici 14. Više informacija doznajte na mrežnim strnanicama na adresi anka-jewelry.com.

Tagged