tomislav dominković, hrvoje balen i mislav balković / algebra 2017.

Algebra pod novim identitetom potiče drugačiju budućnost obrazovanja

Nakon dvadeset godina edukacije i 120.000 polaznika visokog učilišta i otvorenog učilišta, Algebra nastupa kao integrirana obrazovna institucija pod novim vizualnim identitetom. Programi visokog obrazovanja i obrazovanja odraslih nastavljaju se provoditi u više od 15 gradova diljem Hrvatske.

“Kako su se širile ideje i kako smo zajedno rasli, pod Algebrom se iznjedrilo više projekata koji bi na tržištu mogli samostalno funkcionirati bez ikakvih poteškoća. Svi edukacijski projekti nastajali su pod istim imperativom. Samo najviši standardi kvalitete i izvrsnost mogu dugoročno donijeti korist i našim polaznicima. Programi su jedinstveni, inovativni, primjenjivi, korisni i usmjereni na kvalitetu i stalna poboljšanja. Upravo zato želimo ih predstavljati kao jedan brand”, rekao je Mislav Balković, član uprave i dekan visokog učilišta Algebra.

Od starta smo došli do kampusa i educirali smo više od 120.000 osoba. Naših 110 stalno zaposlenih i 500 stručnih suradnika, nastavnika i predavača godišnje obrazuje 15.000 novih korisnika. Uz 20% godišnjeg rasta vjerojatno smo jedina organizacija u Hrvatskoj koja se organski i samostalno razvija ovom dinamikom. Svi mi u Algebri radimo ono što volimo i s veseljem to prenosimo ljudima željnima znanja. Ovakva integracija svih programa pod krovni brand Algebre ponudit će sadašnjim i budućim polaznicima novi obrazovni model. Drugačiju budućnost obrazovanja u Hrvatskoj”, rekao je Tomislav Dominković, predsjednik uprave Algebre.

“U Hrvatskoj se može bolje! Za uspjeh je potrebna prilika za rast i stjecanje novih znanja. Algebra je nastala upravo na ideji da svaki pojedinac u svakom trenutku može napraviti životni zaokret. Bez obzira na ranije životne izbore, a za tu promjenu je potrebna iskra. Među tvrtkama u kojima danas rade Algebrini studenti su Google, Microsoft, Rimac Automobili, SPAN, Five, Ericsson Nikola Tesla, Infinum, Intel, VMware, Infinum, Amazon, Dell Technologies… Tu iskru mi vidimo i kod naših predavača i kod polaznika. Sada želimo da se ta iskra širi na druge mlade ljude. Da im bude poticaj za poslovna i životna postignuća”, dodao je Hrvoje Balen, član uprave Algebre.

O učilištu Algebra

Algebra je najveća i najbrže rastuća obrazovna grupacija u Hrvatskoj. Tijekom 20 godina postojanja, obrazovne programe raznih vrsta u Algebri završilo je više od 120.000 pojedinaca. Godišnje u njezin obrazovni sustav ulazi oko 15.000 polaznika razne dobi na nekom od 25.000 seminara i drugih obrazovnih programa. Učilište je usmjereno na visoko obrazovanje (preddiplomske i diplomske studije) i obrazovanje odraslih (cjeloživotno obrazovanje). Tu su i korporativna školovanja, pomoć srednjoškolcima pri upisima na fakultete i pripreme za maturu. Nedavno je dodano digitalno obrazovanje učenika osnovnih škola i eLearning projekti.

Kao najbolje ocijenjen stručni studij u Hrvatskoj po kriterijima sustava osiguranja kvalitete Agencije za znanost i visoko obrazovanje, Algebra provodi preddiplomske i diplomske studije računarstva. Tu su i studiji multimedije i digitalnog marketinga te MBA program e-Leadershipa. On se održava u suradnji s jednom od vodećih američkih poslovnih škola – Kelley School of Business Sveučilišta u Indiani. Više o Algebri doznajte na mrežnoj stranici algebra.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Algebra pod novim identitetom potiče drugačiju budućnost obrazovanja

Comments are closed.