raise the bar akademija / coca cola zagreb / 2021.

Akademija Raise the Bar – besplatna edukacija za konobare, bariste i barmene

Akademija “Raise the Bar” prima prijave za besplatni obrazovni program namijenjen edukaciji i profesionalnom usavršavanju konobara, barista i barmena. Stručnjacima Coca-Coca HBC Hrvatska kao predavači na Akademiji pridružit će se vrhunski stručnjaci iz područja miksologije i jakih alkoholnih pića, vina, kave, piva i barskog menadžmenta.

Među njima su Andrej Čapka, direktor i vlasnik Zmajske pivovare, Ivan Jug, somelijerski prvak Hrvatske, suvlasnik i voditelj restorana Noel te Andrea Klemenčić, menadžerica u hotelijerstvu u odjelima za gastronomiju i restoraterstvo.


“Ugostiteljski i turistički sektor suočio se tijekom proteklih godinu i pol dana s velikim izazovima. Nedostatak kvalitetne i educirane radne snage još je više došao do izražaja. Od 2019. godine naš besplatni obrazovni program uspješno je završilo 26 konobara, barista i barmena. Ponosni smo što će Coca-Cola HBC Hrvatska četvrtim ciklusom Akademije nastaviti doprinositi rješenju ovog dugogodišnjeg problema hrvatskog HoReCa sektora“, rekao je Filip Verbanac. Osim što je direktor Odjela za alkoholna pića, kavu i ugostiteljstvo u Coca-Coli, idejni je začetnik projekta Raise the Bar.

Za sudjelovanje u akademiji Raise the Bar kandidati moraju imaju najmanje godinu dana radnog iskustva u ugostiteljstvu i turizmu

Prijave traju do 15. rujna nakon čega će stručni tim Coca-Cole te članovi tima Akademije ocijeniti kandidate. One koji će ući u uži izbor morat će se predstaviti predavačima i uživo. Odabrani polaznici će od 18. listopada do 10. prosinca 2021. u sklopu teorijske i praktične nastave naučiti najsuvremenije tehnike i trendove u ugostiteljstvu od vrhunskih stručnjaka koje okuplja ovaj projekt.

Svi zainteresirani za Akademiju Raise the Bar trebaju se predstaviti kratkim motivacijskim videom. Njega prilažu uz ispunjeni prijavni obrazac na službenoj mrežnoj stranici. Dodatne informacije o Akademiji i obrazovnom programu Coca-Cole HBC Hrvatska provjerite na stranici raisethebar.hr.

Tagged