aircash | huawei appgallery | 2021.

Aircash, domaći digitalni novčanik, dostupan je i u online trgovini Huawei AppGallery

Aircash, prvi hrvatski digitalni novčanik, od početka 2021. godine moguće je preuzeti putem online trgovine Huawei AppGallery! A podsjetimo, Aircash je domaće tehnološko rješenje koje korisnicima omogućuje da na svoj digitalni Aircash Novčanik spreme novac koji mogu samo jednim klikom poslati drugim korisnicima, plaćati razne usluge, ali i primati uplate drugih korisnika koje je potom moguće djelomično ili u potpunosti isplatiti, proslijediti drugima ili koristiti za kupnju.

Dodajmo da je Huawei AppGallery bogatiji za aplikaciju koja već broji više od 100.000 korisnika. A ona je licencirana od strane HNB-a te posjeduje važeću licencu za cijelu Europsku uniju. Također, Aircash korisnicima omogućuje uplatu i isplatu novca na svim kioscima Tiska te na svim INA i Tifon benzinskim postajama. Osim novčanih transakcija, uz Aircash je moguće i provjeriti stanje i nadoplatiti HAC i ARZ ENC uređaje uz popust od najmanje 20 posto, platiti parkiranje ili režije, kupiti bonove telekom operatera i još mnogo toga. A više o Aircashu doznajte na mrežnim stranicama tvrtke na adresi aircash.eu.

“Shvativši kako veliki broj populacije u Hrvatskoj koristi Huawei uređaje, suradnja s tom tvrtkom bila je logičan korak za daljnje širenje Aircasha. Implementacijom na Huawei AppGallery zadovoljili smo mnogobrojne upite od strane naših te otvorili put ka novim korisnicima. Suradnja s Huaweijem odlična je od samoga početka. Međusobna podrška i susretljivost osjetna je u svim koracima, od razvojne faze do puštanja u produkciju. Veselimo se daljnjem surađivanju i rastu na obostrano zadovoljstvo”, rekao je Damir Šmigmator, direktor operacija Aircasha.

Huaweija drži da je jako važno surađivati s lokalnim developerima

A ta suradnja je rezultirala uključivanjem najpopularnijih lokalnih aplikacija na Huaweijevu AppGallery distribucijsku platformu. Tako u ovu online trgovinu iz dana u dan pristižu popularne lokalne aplikacije, a u njoj su otprije dostupne dostupne i aplikacije najvećih banaka – PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e i HPB-a. No tu su i napredne aplikacije za bankarenje kao što su Keks Pay i George.

“Drago nam je da korisnici AppGallery trgovine sada na raspolaganju imaju i digitalni novčanik. I to onaj koji je razvio hrvatski tim. Odnos i suradnja s developerima izuzetno je važna kako bi nastavili rast naše AppGallery trgovine i zato nam je veliko zadovoljstvo u njoj vidjeti brojne lokalne aplikacije. Ambiciozno nastavljamo graditi AppGallery kako bismo korisnicima omogućili najbolje korisničko iskustvo koje očekuju od Huaweija“, rekao je Norman Mueller, direktor marketinga tvrtke Huawei za Hrvatsku i Sloveniju.

Huawei je osim bankarskih aplikacija u AppGallery trgovinu uključio i sve popularnije aplikacije za taksi prijevoz i dostavu hrane

Prijevoz je moguće naručiti preko Bolta ili Cammea, a hranu preko Pauze ili Wolta. U trgovini je moguće pronaći i aplikacije medija, telekom operatera, a tu su i Croatia osiguranje, HAC ENC, mHepi, HRT Meteo, Multiplus card i Hrvatska pošta. A prema posljednjim brojkama, AppGallery ima preko 530 milijuna mjesečno aktivnih korisnika širom svijeta te je dostupan u čak 170 zemalja. Samo je prošle, 2020. godine, tvrtka surađivala s više od 2,3 milijuna developera na razvoju i prilagodbi aplikacija.

Također, osim novih aplikacija, Huawei na hrvatskom tržištu odnedavno ima i novi pametni telefon. A to je Huawei Mate 40 Pro! Riječ je o flagship uređaju koji donosi se ističe dizajnom, moćnim Space Ring sustavom kamera na poleđini, ali i prvim 5-nanometarski integriranim 5G čipsetom koji osigurava dovoljno snage za sve zadatke, uz još bolji multitasking i energetsku efikasnost. Ovaj Huaweijev novi pametni telefon moguće je pronaći u ponudi prodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.999 kuna. A više informacija o pametnom telefonu Mate 40 Pro doznajte ovdje.

VIDEO: Aircash novčanik – Gotovina bez granica

Tagged