aircash aplikacija za međunarodni transfer novca 2019

Aircash aplikacija od sada nudi i uslugu međunarodnog transfera novca

Tvrtka Aircash, licencirana institucija za elektronički novac od nedavno svojim postojećim i potencijalnim korisnicima nudi dodatnu uslugu međunarodnog transfera novca. Proširenje lepeze usluga Aircash aplikacije realizirano je zahvaljujući suradnji s tvrtkom RIA, jednom od najvećih financijskih institucija u svijetu koja posluje u 155 zemalja, na 389 000 lokacija sa 100 različitih valuta.

Nova usluga korisnicima Aircasha omogućava prijenos novca bilo gdje iz svijeta u Hrvatsku u svega nekoliko sekundi. Pošiljatelji iz svijeta mogu uplaćivati novac u gotovini na tisuću različitih agentskih lokacija ili jednostavno uplatiti karticom putem RIA web stranica.

Aircash je prva hrvatska financijska institucija koja je potpisala suradnju sa svjetskim financijskim divom kao što je RIA te na taj način još jednom potvrdila svoj kredibilitet i status.

“Obzirom na činjenicu da sve više Hrvata odlazi u Europsku uniju na rad ili studij, međunarodni transfer novca postaje financijska usluga za kojom naši građani imaju sve veću potrebu. Ponosni smo na partnerstvo s tvrtkom RIA, kao svjetskim liderom na području međunarodnih financijskih transakcija i veseli nas što ćemo našim korisnicima moći pružiti povoljnu, brzu i sigurnu uslugu”, naglasili su iz Aircasha.

RIA je “zadovoljna mogućnošću da ponudi hrvatskom tržištu brzo, sigurno i vodeće međunarodno rješenje za prijenos novca”

Zajedno sa svojim lokalnim partnerom – Aircashom – brendom u sto postotnom hrvatskom vlasništvu, RIA je uvjerena da će njihovo međunarodno znanje i snaga biti lokalno prilagođeni kako bi hrvatskom kupcu omogućili vrhunsko rješenje putem platforme Aircash.

Aircash je jednostavna, brza i sigurna aplikacija koja omogućuje svojim korisnicima da spreme novac na svoj digitalni Aircash novčanik te potom koriste novac za plaćanje online usluga i proizvoda kod ovlaštenih partnera poput lutrije, igara na sreću, nadoplate ENC-a ili telekomunikacijskih usluga. Jednako tako, samo jednim klikom korisnici Aircash aplikacije mogu poslati novac na račun svojih prijatelja ili obitelji te taj isti novac podignuti u bilo kojoj poslovnici INA-e, Tiska ili na PBZ bankomatu u cijeloj Hrvatskoj, a od sada uz pomoć RIA-e primiti i novac iz inozemstva u svega nekoliko sekundi. Više o Aircashu doznajte na mrežnim stranicama na adresi aircash.eu.

Isplata novca na bankomatima bez ikakve bankovne debitne ili kreditne kartice

Posebno su zanimljive isplate na bankomatima, gdje se 24 sata dnevno može podignuti novac u gotovini bez ikakve bankovne debitne / kreditne kartice, već se isplata izvršava pomoću unosa šesteroznamenkastog koda iz Aircash aplikacije u PBZ bankomat i novčana sredstva su odmah dostupna korisnicima.

Ovaj inovativan način gotovinskih isplata, Aircash je lansirao na tržište prije svega nekoliko dana i već bilježi veliki interes kod korisnika. Zahvaljujući novom načinu isplate, od sada će biti moguće poslati novce bilo gdje iz svijeta u Hrvatsku i za svega nekoliko sekundi taj isti novac podignuti na bilo kojem bankomatu PBZ-a.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Aircash aplikacija od sada nudi i uslugu međunarodnog transfera novca

Comments are closed.