air transat - airport zagreb croatia - 2022.

Air Transat nakon dvije godine pauze ponovo povezuje Zagreb i Toronto

Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, u Zagreb se ponovno vratio Air Transat! Zrakoplovna tvrtka tako ponovo kreće s redovitim izravnim letovima na liniji Toronto – Zagreb. Napomenimo da će Air Transat na relaciji “Toronto – Zagreb – Toronto” letjeti jednom tjedno. I dodajmo, to je prvi prekooceanski let u redovnom redu letenja ove godine u Zagrebu. Više informacija o letovima i kartama doznajte na mrežnim stranicama na adresi airtransat.com.


Zadovoljstvo ponovnim dolaskom zrakoplovne tvrtke Air Transat izrazio je u i Alan Bowman, veleposlanik Kanade u Republici Hrvatskoj. “Oduševljen sam što je ova kanadska tvrtka ponovno uvela izravne zračne letove između Kanade i Hrvatske. Vjerujem da će se zbog tih letova povećati broj turista koji će posjećivati naše dvije zemlje. Ali također nadam se i da će oni otvoriti vrata novim poslovnim mogućnostima”, rekao je veleposlanik Bowman.

“Povratak Air Transata i ponovno povezivanje Toronta i Zagreba još je jedan korak ka oporavku prometa u Zračnoj luci Franjo Tuđman. Dodao bih da je ova tvrtka bila prvi zrakoplovni prijevoznik koji je još 2016. godine uspostavio transatlantski most između Hrvatske i Kanade. Stoga, dodatno nas veseli njegov povratak”, rekao je Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.

Video: Air Transat Jerusalema Challenge

Tagged