air france - airbus a380 - 2021.

Air France tijekom vrhunca ljetne sezone letjet će za Zagreb 7 puta tjedno

Air France će tijekom ljeta 2021. godine povećati broj letova prema odredištima za odmor u Francuskoj, Europi i sjevernoj Africi, ali i Hrvatskoj. Kako bi podržao postupni oporavak putovanja koji se očekuje tijekom ljetnog razdoblja, Air France povećava letove prema ljetnim odredištima. Trenutno je u ponudi 80 sezonskih ruta, uključujući 22 nove. One će letjeti po Francuskoj, Europi i sjevernoj Africi s aerodroma Charles de Gaulle i Orly te drugih francuskih regija.

Air France će uskoro objaviti detalje o redu letenja na duge relacije za ljetnu sezonu 2021. godine. Ovaj raspored letenja može se promijeniti ovisno o ograničenjima putovanja. Od početka pandemije koronavirusa, Air France prilagođava svoju ponudu u stvarnom vremenu, uzimajući u obzir promjene u zdravstvenoj situaciji.


Povećanje letova prati i povećanje letova prema hrvatskim ljetnim odredištima prema rasporedu:

  • Dubrovnik: 4 tjedne frekvencije počevši od 31. svibnja s porastom do 11 tjednih letova tijekom vrhunca ljetne sezone(od 5. srpnja do 29. kolovoza)
  • Split: 4 tjedne frekvencije počevši od 31. svibnja s porastom do 7 tjednih letova tijekom vrhunca ljetne sezone (od 5. srpnja do 29. kolovoza)
  • Zagreb: trenutno 3 tjedne frekvencije s porastom od 7 tjednih letova tijekom vrhunca ljetne sezone (od 5. srpnja do 29. kolovoza)

14 novih ruta u Europi i sjevernoj Africi, 8 u Francuskoj

S 39 sezonskih ruta na mreži srednjih linija, Air France će svojim kupcima ponuditi širok izbor odredišta. Ovog ljeta ova zrakoplovna kompanija dodaje 14 novih ruta u svoju mrežu:

  • Pariz-Charles de Gaulle za / iz Tangiersa i Agadira (Maroko), Monastira (Tunis), Vallette (Malta), Las Palmasa (Kanarski otoci, Španjolska), Krfa i Rodosa (Grčka) od 5. srpnja 2021.
  • Pariz-Orly do / iz Barija (Italija) od 31. svibnja 2021., Ibize (Španjolska) i Alžira (Alžir) od 28. lipnja 2021.
  • Marseille-Provence za / iz Catanije (Italija) od 26. lipnja 2021. i Krf (Grčka) od 19. srpnja 2021.
  • Nica-Azurna obala do / iz Londona (UK) i Tunisa (Tunis) od 28. lipnja 2021.

Air France će također pratiti svoje putnike na njihovim putovanjima Francuskom gdje će biti dostupna 41 sezonska ruta, uključujući 8 novih:

  • Paris-Charles de Gaulle do / iz Ajaccia, Bastije, Calvija i Figarija od 5. lipnja 2021.
  • Perpignan u / iz Bresta, Strasbourga i Nantesa od 25. lipnja 2021.
  • Biarritz do / iz Caena od 25. lipnja 2021.

Bezbrižno rezervirajte svoje ljetni odmor uz Air France Protect

Kao dio svoje komercijalne politike, Air France nudi fleksibilne uvjete za sve rezervacije do 31. prosinca 2021. godine. Putnici mogu besplatno promijeniti svoju rezervaciju ili dobiti povratni bon ako odustanu od putovanja. Ako zrakoplovna tvrtka otkaže let, putnik može odgoditi putovanje, zatražiti povrat novca u cijelosti ili dobiti povratni bon koji se također vraća ako se ne iskoristi.

Air France brigu o zdravlju i dobrobiti putnika i osoblja stavlja u središte svog poslovanja. Osigurava svojim putnicima optimalne zdravstvene i higijenske uvjete u svakoj fazi putovanja. U zrakoplovu i tijekom trajanja putovanja obavezno je nositi zaštitnu kiruršku masku. Zrak u kabini obnavlja se svake 3 minute. Sustav za recikliranje zraka u zrakoplovu opremljen je HEPA filtrima za pročišćavanje zraka identičnim onima koji se koriste u bolničkim operacijskim dvoranama. Tvrtka je pojačala postupke čišćenja zrakoplova, posebno dezinfekciju svih površina u kontaktu s putnicima, poput naslona za ruke, stolova i zaslona prije svakog leta.

Mnoge zemlje zahtijevaju da putnici prije polaska dostave negativan rezultat testa COVID-19. Kako bi pomogao kupcima koji trebaju proći ovaj test prije putovanja, savez SkyTeam razvio je interaktivnu mapu odobrenih centara za testiranje. Ovaj se popis redovito ažurira, a nova odredišta bit će dodana uskoro. Više informacija doznajte na mrežnoj adresi airfrance.com

Tagged