air france rendez vous / 2022.

Air France RENDEZ-VOUS promocija – povoljne cijene karata za daleka odredišta

U trenucima kada su poskupljenja i inflacija jedna od glavnih tema u cijelom svijetu, Air France je odlučio obradovati svoje putnike sniženjem cijena zrakoplovnih karata. Naime, počela je “RENDEZ-VOUS” Air France promocija! A ona putnicima iz Zagreba nudi jedinstvene cijene povratnih zrakoplovnih karata do dalekih odredišta širom svijeta.

Obzirom na činjenicu da su zrakoplovne karte velika stavka u putnom budžetu, Air France podsjeća svoje putnike da planiraju svoje putovanje na vrijeme, kupe karte dok su na promociji i tako uštede novac. Među odredištima na promociji nalaze se Pariz, New York, Miami, Punta Cana, Santo Domingo, Rio de Janeiro, Cancun i brojne druge. Air France RENDEZ-VOUS promotivna kampanja traje od 13. do 27. siječnja 2022. godine, a karte se mogu iskoristiti do 30. lipnja 2022. godine. Ponuda vrijedi za povratne karte, a u cijenu su uključene sve takse.

Izdvajamo neka od odredišta na Air France promociji:

  • New York već od 498€
  • Los Angeles već od 625€
  • Rio de Janeiro već od 604€
  • Punta Cana već od 654€
  • Santo Domingo već od 935€
  • Paris već od 99€

Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima da besplatno promijene svoju rezervaciju (datum ili odredište putovanja), dobiju vrijednosni vaučer ili povrat novca ukoliko je let otkazan. Više informacija i detalja o aktualnoj promociji možete pronaći na linku Le Rendez Vous Air France. Da biste rezervirali karte ili se dodatno informirali, posjetite airfrance.hr ili ovlaštene turističke agencije.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -