air france travel - 2022. - chateau de quebec canada

Air France će tijekom ljeta 2022. godine češće letjeti prema Kanadi

Air France proširuje svoje usluge na Kanadu, drugo najveće tržište dugolinijskih letova. Tako će ova zrakoplovna tvrtka imati do tri leta tjedno zrakoplovima Airbus A330-200 od utorka, 17. svibnja 2022. godine. Prisutan u Kanadi od 1950. godine, Air France povezuje zračnu luku Pariz-Charles de Gaulle s Montrealom, Torontom i Vancouverom tijekom cijele godine.

A od 17. svibnja letjet će iz Pariza do međunarodne zračne luke Jean Lesage u Quebecu (YQB) i to s tri tjedna leta – utorkom, četvrtkom i subotom. Letove prema Quebecu će obavljati Airbus A330-200 opremljen novim putničkim kabinama. Dodajmo da mu je kapacit 224 sjedala – 36 u Business, 21 u Premium Economy i 167 u Economy klasi.

Quebec City – utvrđeno blago na rijeci Saint-Laurent

Quebec City je glavni grad kanadske pokrajine Quebec. Klasificiran kao mjesto UNESCO-ve svjetske baštine od 1985. godine, njegovo povijesno središte – Stari Quebec – jedini je utvrđeni grad u Sjevernoj Americi. Nekada ulaz u Novu Francusku, Quebec City je sada živahni grad u kojem se festivali i veliki kulturni događaji održavaju tijekom cijele godine. Iznimni parkovi prirode u njegovoj regiji i na istoku pokrajine idealna su prilika za otkrivanje ljepote Quebeca na otvorenom.

Tamo dođite vrlo jednostavno – avionima Air Francea. A što možete očekivati u zrakoplovu Airbus A330-200? Kabine tog aviona nedavno su potpuno preuređene kako bi svim putnicima ponudile najvišu razinu udobnosti. Opremljen Wi-Fi vezom dostupnom tijekom cijelog leta, ovaj zrakoplov nudi još štošta.

Uz Air France Protect, rezervirajte putovanje s lakoćom

U poslovnoj kabini A330-200 ima sjedalo koje se pretvara u potpuno ravan krevet od dva metra. U Premium Economy kabini nalazi se fiksno sjedalo koje se naginje do 130 stupnjeva i nudi jedno od najširih sjedala na tržištu, kao i lumbalni oslonac. A u Economy klasi tu je 118 stupnjeva nagnuto sjedalo s ergonomskom pjenom za sjedenje. Sva sjedala opremljena su sustavom za zabavu najnovije generacije Air Francea koji nudi više od 1000 sati filmova, TV serija i drugih programa na velikim HD zaslonima osjetljivim na dodir. Dostupne su i pojedinačne USB utičnice kako bi svatko mogao napuniti svoje elektroničke uređaje.

Kao dio svoje komercijalne politike, Air France trenutno i do ponedjeljka, 28. veljače 2022. godine nudi potpuno izmjenjive karte za putovanja sve do četvrtka, 30. lipnja. Zdravlje i dobrobit Air France putnika i osoblja u središtu su brige ove tvrtke. Ona je predana pružiti svojim putnicima optimalne zdravstvene i higijenske uvjete u svakoj fazi njihovog putovanja. Više informacija potražite na mrežnim stranicama na adresi airfrance.hr.

Tagged