bajka na ledenom orionu / advent u vinkovcima 2019

Advent u Vinkovcima 2019 – najljepša božićna priča je upravo počela

Najljepša božićna priča – Advent u Vinkovcima – upravo je počela! Temperature koje će večeras doseći minus nisu spriječile naše građane i građanke da se u velikom broju okupe u središtu grada i dočekaju službeni početak Adventa. Bogat program koji u Vinkovcima traje sve do 5. siječnja 2020. godine zadovoljit će i one najzahtjevnije.

Uz najbolje koncerte do sada, tu je i poznati Božićni sajam uz kutak Djeda Božićnjaka, klizalište, tradicionalno paljenje adventskih svijeća, radionice za djecu te zabavni park. A naravno, očekuje vas i bogata gastronomska ponuda uz neke novitete.

Najljepša čuvarica ovogodišnjeg Ledenog Oriona je jelka stara 40 godina bez koje ne bismo imali pravi blagdanski ugođaj, a krase ju ukrasi koje su izradili učenici OŠ A. G. Matoša te učenici i profesori Tehničke škole Ruđera Boškovića.

Bajka na Ledenom Orionu okupila je danas, a okupljat će i dalje i mlade i stare koji su klizali, plesali, pili i jeli te uživali u predivnoj blagdanskoj atmosferi.

“Ovo je jedno vrijeme koje nas čini boljima, veselijima i zadovoljnijima i zato mi je drago da se svi uključuju, da žele sudjelovati u našem Adventu. Moram pohvaliti sve one koji su radili na organizaciji, ljudi su zadovoljni s ukrašavanjem grada i svime onime što smo pripremili. Sutra ćemo zapaliti prvu svijeću i od nedjelje krenuti i na onaj važniji, vjerski i tradicijski, dio Adventa. Dajmo si priliku da kroz ovo vrijeme provedemo više vremena sa svojom obitelji i prijateljima, da dođemo do Božića na najbolji mogući način kako nam i nalaže naša vjera, uživamo u Adventu i da za Božić i Novu Godinu, kada budemo radili inventuru svega, budemo zadovoljni ovom godinom i zadamo se još bolje i veće ciljeve za iduću”, rekao je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić, koji je sve građane pozvao da se pridruže i posjete Ledeni Orion.

Glazbeni program Adventa i odličan uvod u glazbene večeri koje su pred nama ove godine otvorila je diva naše estrade Vanna, u čijim su hitovima uživale sve generacije.

Više o Vinkovcima doznajte na mrežnim stranicama Grada na adresi grad-vinkovci.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

2 thoughts on “Advent u Vinkovcima 2019 – najljepša božićna priča je upravo počela

Comments are closed.