adidas ultraboost 21

Adidas UltraBOOST 21 – idealna kombinacija sjajnih performansi i dizajna

Adidas ULTRABOOST 21 – jedine tenisice koje će trkači, i profesionalci i početnici, trebati ove sezone napokon su stigle na tržište! Naime, Vaš omiljeni svjetski sportski brend adidas lansirao je novi ultimativni model tenisice za trčanje.

Vodeći tim adidasovih dizajnera i inovatora u razvoju proizvoda usko je surađivao s adidasovom trkačkom zajednicom kako bi stvorio novu siluetu koja nadograđuje originalni ULTRABOOST model te kako bi pritom osigurali novi, hrabar i drugačiji dizajn u kombinaciji s najnovijim trendovima u tehnologiji performansi.

Najveća novost nadograđenog Adidas ULTRABOOST 21 modela je redizajn torzijskog sustava. Novi adidas LEP (Linear Energy Push) sustav osigurava 15% više čvrstoće kod savijanja prednjeg dijela stopala za lakši i sigurniji korak. To funkcionira zajedno s adidasovom zaštitnom BOOST tehnologijom za potplat koja u krivulju pete unosi 6% više BOOST-a pružajući pritom trkačima nevjerojatan povrat energije i udobnost pri svakom koraku.

Osim redizajniranog LEP sustava i još više BOOST kapsula u odnosu na model ULTRABOOST 20, nova inačica omiljenog trkaćeg modela izrađena je od sjajnih, već poznatih, adidasovih materijala. Jedan od njih je PRIMEKNIT+, sada još preciznije izrađeno pletivo dizajnirano za stabilnost i čvrstoću u pokretu, dok je gornjište, pak, izrađeno od održivog materijala PRIMEBLUE, recikliranog materijala visokih performansi koji sadrži najmanje 50 posto plastike Parley Ocean.

Adidas ULTRABOOST 21 je “najcjelovitija tenisica za trčanje ikad”

ULTRABOOST je vodeća inovacija u adidasu jer je naš primarni cilj učiniti svaku tenisicu boljom od prethodne. ULTRABOOST 21 je uzeo sve estetske značajke koje su bile dio originalnog DNK tenisice i spojio ih s najnovijom tehnologijom, kao što je adidas LEP, kako bi stvorio tenisicu koja kombinira izvrsne dizajnerske značajke s nevjerojatnom udobnošću, čvrstoćom i povratom energije. ULTRABOOST 21 je uistinu jedinstveni proizvod i sve što biste mogli poželjeti u tenisici za trčanje!”, rekao je Moritz Höllmüller, viši direktor dizajna obuće adidas Runninga.

Adidas je oduvijek vjerovao da kroz sport ima moć transformirati živote ljudi, a upravo ULTRABOOST 21 utjelovljuje mogućnost da ljudima osigura dodatnu energiju za pokretanje pozitivnih promjena u njihovom životu. U vrijeme dok su gradovi širom svijeta teško pogođeni pandemijom koronavirusa, trčanje je konstanta koja gradove i zajednice održava u pokretu.

adidas ultraboost 21

Globalno adidasovo istraživanje potvrdilo “moć trčanja kod pozitivne transformacije života”

Također, vide se i poboljšanja tjelesnog i mentalnog stanja u zajednicama. Ono je pokazalo da će trkači za 20% povećati razinu energiju u odnosu na “netrkače”, dok je više od 40% ispitanika koji su povećali frekvenciju trčanja tvrdilo da su razvili pozitivniji pogled na život. Osim toga, jedan od tri ispitanika naveo je dobrobiti trčanja za mentalno zdravlje kao jedan od svojih glavnih motivacijskih čimbenika.

ULTRABOOST je jedinstvena i senzacionalna kombinacija ikonskog dizajna, revolucionarnih inovacija, neusporedivih performansi i jedinstvenog potrošačkog iskustva. BOOST i PRIMEKNIT stvorili su nove industrijske standarde, dok je PRIMEBLUE postavio novo mjerilo održivosti, a adidas LEP postavlja nove standarde performansi. ULTRABOOST je oduvijek bio prvi, pionir, svakodnevno oduševljavajući milijune korisnika širom svijeta, osvajajući njihova srca i umove i mijenjajući način na koji vide i osjećaju trčanje”, rekao je Alberto Uncini Manganelli, generalni direktor i stariji potpredsjednik adidas Runninga.

Adidas ULTRABOOST 21 u hrvatske trgovine stiže u bijeloj i fluorescentno žutoj boji kako bi “vizualno oživio temu visoke razine energije”, a više informacija o tome gdje ih nabaviti dostupno je na mrežnim stranicama na adresi hr.ultraboost21.com/lokacije-ducana/.

Tagged