adena natura kapsula / 2021.

Adena natura – manje stresa uz prirodni biljni ekstrakt, vitamine i minerale

Ana Gjergja Sekulić i Adrijana Tomičić željele su promjenu u životu i malo po malo, smislila su proizvode Adena Natura. Naime, njih dvije prijateljice su četrnaest godina, njihovi supruzi prijatelji su od srednjoškolskih dana, a sada ove dvije hrabre žene veže i posao.

Ana je iza sebe imala bogato farmaceutsko iskustvo, dok je Adrijanu na bivšem poslu mučio stres. I upravo to su bili okidači da ove dvije prijateljice riskiraju i krenu u nešto nepoznato. Želja im je bila spojiti iskustvo i pomoći ljudima. Anu ljubav prema biljkama prati još od studentskih dana, zbog čega je dodatno završila i studij fitofarmacije.


Adrijana je na prethodnom poslu bila izložena tolikom stresu da su je konstantno pratile glavobolje, prehlade, alergije, umor… Ipak, nije željela simptome stresa ušutkavati tabletama već je svoje tijelo htjela vratiti u ravnotežu. Otišla je iz tvrtke za koju je radila i tada kreće njihova avantura.

Sve je počelo tako što su ove dvije prijateljice najprije krenule izrađivati ljekovite pripravke za osobno rješavanje stresa, a formulacije koje su isprobavale davale su odlične rezultate. Adrijana je svoje tijelo dovela u ravnotežu, a onda su krenule svoja istraživanja dijeliti i s bliskim prijateljima koji su se također počeli bolje osjećati.

Ljudima je prva asocijacija biljnog pripravka čaj

Kada se to digne na višu razinu dobivaju se biljni ekstrakti. Za njih možemo reći da su koncentrirani biljni prašci, znači da primjenom puno manje količine dobivamo veću dozu aktivne tvari, a time i bolji učinak. Upravo su biljni ekstrakti ono što se nalazi u proizvodima ovih dviju hrabrih žena.

“Moj ostanak bez posla poklopio se s rođenjem Aninog prvog djeteta. Shvatile smo da je vrijeme za promjenu pa smo odlučile svoju strast i znanje pretvoriti u posao. Dobili smo financijsku potporu grada Zagreba za samozapošljavanje, a sve smo pokrenule prije nego li je došla korona kriza. Ona nas je zatekla u trenutku lansiranja proizvoda na tržište, kada su trebali ući u ljekarne”, rekla je Adrijana Tomičić koja je s Anom osmislila proizvode Adena Natura. Više doznajte na adenanatura.hr.

Adena Natura paleta trenutno sadrži četiri proizvoda – Calma, Sleepy, Cogny i Adapto

Kapsule su namijenjene osobama koje su izložene stresu i osjećaju njegove posljedice. Calma nudi trenutno smirenje bez efekta uspavljivanja tijekom dana. Sleepy možemo konzumirati kada trebamo brže ili lakše zaspati i kvalitetno spavati bez osjećaja omamljenosti nakon buđenja. U stanjima velikih mentalnih napora kao što su npr. učenje ili zahtjevni radni zadaci, kad trebamo bolju koncentraciju i pamćenje Cogny nam može dati podršku, kao i za ublažavanje pada kognitivnih funkcija koje su posljedica bolesti ili starosti . Svima koji su izloženi velikom dugotrajnom stresu i osjećaju kronični psihički i fizički umor i iscrpljenost pa žele vratiti potrebnu snagu i energiju poslužiti će Adapto.

Stres je nezaobilazan i potreban dio našeg života, no problem nastaje kada je čest i intenzivan te kada se od njega ne stignemo dovoljno odmoriti i oporaviti. Najčešće tegobe koje osjećamo kao posljedicu stresa su kronični psihički i fizički umor, nervoza, anksioznost, potištenost, nesanica, slaba motivacija, loša koncentracija i pamćenje, pad imuniteta, hormonalni disbalans, povišenje tlaka ili šećera u krvi, a u krajnjim oblicima burnout sindrom, depresija te razne kronične bolesti.

Ljudi često nisu svjesni kamo ih stres može odvesti niti da mogu djelovati preventivno

A kad se već nađu u tom negativnom vrtlogu ne znaju kako izaći iz njega. Potrebno je vrijeme da ga naučimo savladati, a u tome nam mogu pomoći i razni prirodni pripravci. Što smo bolje osviješteni i slušamo svoje tijelo to će nam manje vremena trebati za “popravke”.

“Naši proizvodi namijenjeni su za sve odrasle osobe i dolaze u obliku kapsula koje je lako progutati. Osmišljeni su tako da se mogu koristiti pojedinačno, ali i međusobno kombinirati za najbolji učinak. Konzumira se 1-2 kapsule na dan. Proizvodi su prirodni, sadrže biljne ekstrakte i odabrane vitamine i minerale”, dodaje Adrijana koja dodaje kako se stresa ne možemo riješiti, ali je činjenica da s njim možemo kvalitetnije živjeti.

ana gjergja sekulić i adrijana tomičić - adena natura - 2021.

Pokrenuti nešto novo, iz nule, definitivno je posao od 0-24 . Tako je nastala Adena Natura

I kada ne radite, u glavi vam se vrti što sve trebate, kako to napraviti… Koliko je god uzbudljivo, toliko je i stresno, no kada osmišljavate pripravke za stres sigurno se s njime lakše nosite. Ana i Adrijana dobro su organizirane i apsolutno vjeruju u svoje znanje, iskustvo i ideju. Imaju pozitivan stav i realna očekivanja i upravo su time – u svoje su ruke stavile ključ uspjeha.

“Mnogi nas pitaju kada će osjetiti promjenu. To je individualno i ovisno o kojem je proizvodu riječ. Adapto i Cogny se piju u kontinuitetu jedan do tri mjeseca, a s vremenom je učinak sve bolji. Morate znati da ako problem nije nastao preko noći, neće efikasno preko noći ni nestati. Calma i Sleepy piju se prema potrebi, imaju brzo djelovanje, često već nakon prvog uzimanja i pogodni su kao kratkoročna rješenja. Biljni preparati nekada polaganije donose rezultate, ali oni zasigurno pomažu vratiti tijelo u ravnotežu”, objašnjava Ana koja je radila na formulacijama proizvoda.

Tagged