a1 tv usluge 2020

A1 TV usluge – ostanite doma uz vrhunski filmski i serijski TV sadržaj

Ostankom doma brinete o sebi i drugima, a kako bi pridržavanje mjera učinili lakšim i ugodnijim A1 Hrvatska svim korisnicima televizijske usluge poklanja vrhunski filmski i serijski sadržaj na CineStar TV Premiere 1. Uz to, korisnici Proširenog TV paketa uživat će u najboljim glazbenim sadržajima na MTV Hits International i MTV Dance International kanalima. Za najmlađe, svim korisnicama i dalje ostaju dostupni svi dječji TV kanali.

Briga o korisnicima kroz kvalitetu usluga i sadržaja, pogotovo u ovoj izvanrednoj situaciji s koronavirusom, glavna je misao vodilja u razvoju A1 Hrvatske. Kako su svojim TV korisnicima u ožujku darovali sve dječje kanale već u Osnovnom paketu, što su oni jako dobro prihvatili, odlučili su udovoljiti i onima koji su predlagali da im se omogućimo i vrhunski filmski kanal, stoga je za Kanal mjeseca u travnju odlučeno da će se darovati CineStar TV Premiere 1.

Tako će tijekom travnja svi korisnici A1 TV usluge moći besplatno uživati u nekim od najboljih filmskih i serijskih naslova na Kanalu mjeseca – CineStar TV Premiere 1 koji je u potpunosti lokaliziran na hrvatski i godišnje prikazuje nebrojeno mnogo premijernih filmova iz svjetske kino distribucije. Osim blockbustera, na CineStar TV Premiere 1 emitiraju se nezaboravna kultna ostvarenja, filmovi s vrhunskim glumačkim zvijezdama, kao i oni festivalski nagrađivani, ekskluzivne reportaže sa snimanja iz hollywoodskih studija, odlične serije i odabrani dokumentarci.

Od novih naslova očekuju nas: komedija Zavedi me ako možeš s Charlize Theron i Sethom Rogenom u glavnim ulogama, akcija Luca Bessona Anna sa Sashaom Luss i Helen Mirren te triler Crvena Joan s Judi Dench.

Najmlađima sigurno neće nedostajati zabave jer im i dalje ostaju besplatno dostupni u ponudi Osnovnog paketa svi dječji TV kanali, ukupno njih 14.

Također, svi korisnici koji imaju Prošireni paket u travnju dobivaju dva iznimno popularna zabavna kanala MTV Hits International i MTV Dance International koji su inače dio Glazbenog paketa. Prvi donosi mix novih, trenutnih i budućih hitova te domaću top listu, a drugi je specijaliziran za dance glazbu.

Kako bi ostali povezani s A1, naši korisnici ne moraju napuštati dom

Sve interakcije s kompanijom mogu se obaviti kroz A1 digitalne kanale: Moj A1 aplikaciju i a1.hr. S Moj A1 aplikacijom mogu pratiti stanje svoje potrošnje, status zahtjeva ili narudžbi, plaćati račune, aktivirati dodatne opcije, kupovati bonove, dijeliti višak MB s onima kojima trebaju, a u slučaju poteškoća s fiksnom uslugom mogu se obratiti Digitalnom tehničaru.

I na A1 internetskim stranicama korisnik može bezbrižno kupovati uređaje, platiti račun, aktivirati usluge, počastiti sebe ili druge s bonom ili dodatnim gigama za surfanje.

Uz to, dostupan je jedinstveni na našem tržištu – A1 virtualni shop. Posjetitelji mogu preko video veze s bilo koje lokacije uživati u svim prednostima posjete fizičkoj poslovnici te se uz pomoć djelatnika u stvarnom vremenu informirati i obaviti kupnju brže i jednostavnije.

Kako bi dodatno izašli u susret korisnicima otvorena je posebna web stranicu (a1.hr/covid-19) na se kojoj mogu pronaći sve informacije o A1 mreži, što se sve radi za korisnike i za zaposlenike te korisne upute koje će olakšati digitalni život u trenutačnoj situaciji s koronavirusom.

Sve to možete iz sigurnosti i udobnosti doma, jer danas je važno biti povezan i za to je potrebna kvalitetna mobilna i fiksna infrastruktura, a prema neovisnom, međunarodnom mjerenju P3 upravo su A1 mreže najbolje u Hrvatskoj.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -