a1 hrvatska - tv usluge / 2020.

A1 TV usluge – ostanite doma uz vrhunski filmski i serijski TV sadržaj

Ostankom doma brinete o sebi i drugima, a kako bi pridržavanje mjera učinili lakšim i ugodnijim, A1 Hrvatska svim korisnicima televizijske usluge poklanja vrhunski filmski i serijski sadržaj na TV kanalu CineStar TV Premiere 1. Uz to, korisnici Proširenog TV paketa uživat će u najboljim glazbenim sadržajima na MTV Hits International i MTV Dance International kanalima. Za najmlađe, svim korisnicama i dalje ostaju dostupni svi dječji TV kanali.

A1 vodi brigu o korisnicima kroz kvalitetu usluga i sadržaja, pogotovo u ovoj izvanrednoj situaciji s koronavirusom. Kako je svojim TV korisnicima u ožujku 2020. godine darovao sve dječje kanale već u Osnovnom paketu, sada je omogućio pokloniti i vrhunske filmske kanale. Tako je za Kanal mjeseca u travnju odlučeno da će se darovati CineStar TV Premiere 1.


Tako će tijekom travnja svi korisnici A1 TV usluge moći besplatno uživati u nekim od najboljih filmskih i serijskih naslova na Kanalu mjeseca. CineStar TV Premiere 1 lokaliziran je na hrvatski i godišnje prikazuje nebrojeno mnogo premijernih filmova iz svjetske kino distribucije. Osim blockbustera, na CineStar TV Premiere 1 emitiraju se nezaboravna kultna ostvarenja i filmovi s vrhunskim glumačkim zvijezdama. A naći ćete i festivalske nagrađivane ekskluzivne reportaže sa snimanja iz hollywoodskih studija, odlične TV serije i odabrani dokumentarce.

Koje filmske naslove možete očekivati na CineStaru TV Premiere 1

Izdvojit ćemo komediju Zavedi me ako možeš s Charlize Theron i Sethom Rogenom u glavnim ulogama, akcija Luca Bessona Anna sa Sashaom Luss i Helen Mirren te triler Crvena Joan s Judi Dench. Najmlađima sigurno neće nedostajati zabave, jer im i dalje ostaju besplatno dostupni u ponudi Osnovnog paketa svi dječji TV kanali, ukupno njih 14.

Također, svi korisnici koji imaju Prošireni paket u travnju dobivaju dva iznimno popularna zabavna glazbena kanala. To su MTV Hits International i MTV Dance International koji su inače dio Glazbenog paketa. Prvi donosi mix novih, trenutnih i budućih hitova te domaću top listu, a drugi je specijaliziran za dance glazbu.

Kako bi ostali povezani s A1, korisnici ne moraju napuštati svoj dom

Sve interakcije s tvrtkom mogu se obaviti kroz A1 digitalne kanale. To su Moj A1 aplikacija kao i preko mrežne stranice na adresi a1.hr. S Moj A1 aplikacijom može se pratiti stanje potrošnje, status zahtjeva ili narudžbi. Također, mogu se plaćati računi, aktivirati dodatne opcije, kupovati bonove, dijeliti višak MB s onima kojima trebaju, a u slučaju poteškoća s fiksnom uslugom mogu se obratiti Digitalnom tehničaru. I na A1 internetskim stranicama korisnik može bezbrižno kupovati uređaje, platiti račun, aktivirati usluge, počastiti sebe ili druge s bonom ili dodatnim gigama za surfanje.

Uz to, dostupan je jedinstveni na našem tržištu – A1 virtualni shop. Posjetitelji mogu preko video veze s bilo koje lokacije uživati u svim prednostima posjete fizičkoj poslovnici te se uz pomoć djelatnika u stvarnom vremenu informirati i obaviti kupnju brže i jednostavnije. Kako bi dodatno izašli u susret korisnicima otvorena je posebna web stranica – a1.hr/covid-19. Na njoj se mogu pronaći sve informacije o A1 mreži, što se sve radi za korisnike i za zaposlenike te korisne upute koje će olakšati digitalni život u trenutačnoj situaciji s koronavirusom.

Tagged