a1 hrvatska - logotip - 2020.

A1 Hrvatska osigurala dodatne pogodnosti za privatne i poslovne korisnike

Kako bi korisnicima olakšali situaciju s koronavirusom, A1 Hrvatska nastavlja s nizom pogodnosti. Nakon što su A1 TV korisnicima od danas dostupni svi dječji TV kanali, ukupno njih 14, od utorka, 17. ožujka 2020. godine privatni pretplatnici, korisnici na bonove, mali, srednji i veliki poslovni korisnici dobit će besplatan podatkovni promet kako bi sigurno ostali povezani s obitelji, prijateljima i kolegama, radili na daljinu ili pratili sadržaje na internetu.

Mobilni privatni pretplatnici će moći u Moj A1 aplikaciji aktivirati besplatnih 20 GB prometa na 7 dana. Uz njih i korisnici na bonove dobivaju 5 GB prometa na 5 dana. Tomato korisnici na pretplatu i bonove imat će besplatnu flat opciju na 5 dana.


Svi poslovni korisnici također dobivaju dodatnih besplatnih 20 GB prometa na 7 dana po svim mobilnim linijama, uz aktivaciju putem Moj A1 aplikacije. Osim dodatnog prometa omogućit će im se besplatno korištenje video konferencijskog sustava Eyeson do 30. lipnja. U suradnji s Microsoftom svim A1 poslovnim korisnicima osigurano je besplatno korištenje platforme za kolaboraciju i komunikaciju MS Teams do 30 lipnja.

Fiksna i mobilna mreža A1 Hrvatska spremno su dočekale početak nastave na daljinu

Tehnički eksperti aktivno nadgledaju mrežne kapacitete i spremni su reagirati u slučaju izvanrednog prometa ili bilo kakvih drugih poteškoća. Dodajmo da je pristup digitalnom nastavnom sadržaju i inače besplatan. Bio je i prije, a bit će i nakon što završi situacija s koronavirusom u Hrvatskoj, za sve učenike i nastavnike na A1 mobilnoj mreži koji pristupaju sadržaju s pomoću CARNet APN-a, odnosno koji imaju CARNET-ov elektronički identitet.

Također, kao društveno odgovorna tvrtka i partner projekta Kurikularne reforme Škola za život Ministarstva znanosti i obrazovanja, A1 Hrvatska ove godine isporučit će od 70.000 SIM kartica. Na navedenim SIM karticama osigurano je besplatnih 2,5 GB mjesečnog prometa za surfanje, odnosno istraživački rad učenika izvan CARNet sustava.

Televizijski program za niže razrede može se pratiti na HRT3 i SPTV uživo i na zahtjev

Također, može se snimiti i na Snimalicu za kasnije gledanje. Podsjećamo da je korisnicima TV usluge sada dostupno svih 14 dječjih kanala. Osim zabavnog sadržaja djeca mogu pratiti i Da Vinci Learning, jedan od najboljih svjetskih edukativnih TV kanala. Također, u A1 Videoteci potpuno besplatno dostupna je Video učionica namijenjena učenicima za učenje i ponavljanje nastavnog sadržaja. Sastoji od video lekcija za sva četiri razreda srednjih škola koje prate gimnazijski program matematike.

Podsjećamo da su sve relevantne informacije o uslugama dostupne na internetskoj stranici tvrtke na adresi a1.hr. Također, informacije možete dobiti i pozivom Službi za korisnike na broj 0800 091 091. Uz to, korisnici mogu svu interakciju s tvrtkom obaviti kroz Moj A1 aplikaciju pa tako i aktivirati dodatne usluge, platiti račun, provjeriti status svojih zahtjeva ili riješiti poteškoće uz pomoć Digitalnog tehničara.

Tagged