marko njavro i davor šuker - 2017

19 godina prijateljstva Ožujskog piva i hrvatske nogometne reprezentacije

Hrvatski nogometni savez i Zagrebačka pivovara potpisali su ugovor o sponzorstvu kojim nastavljaju tradiciju partnerstva dugu 19 godina.

Ugovor su potpisali predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Marko Njavro te su tako još jednom potvrdili veliko prijateljstvo dva vodeća nacionalna brenda – Žuje i HNS-a.

“Iduće godine obilježavamo 20 godina najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa, bronce u Francuskoj, ali i 20 godina sjajne suradnje Ožujskog piva i hrvatske nogometne reprezentacije. Ta brojka dovoljno govori o našem partnerstvu kojeg obilježavaju povjerenje, odanost i ljubav prema nogometu. Drago mi je što nastavljamo sa suradnjom na obostrano zadovoljstvo i veselim se što ćemo zajedno slaviti nove uspjehe hrvatske reprezentacije – vjerujem već na prvenstvu u Rusiji”, izrazio je zadovoljstvo nastavkom ovog dugogodišnjeg partnerstva predsjednik HNS-a Davor Šuker.

S time se složio i predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Marko Njavro te je istaknuo ulogu Ožujskog piva i Zagrebačke pivovare kao istinskih prijatelja nogometa, čemu su dokaz mnogobrojne aktivnosti i kampanje kojima Ožujsko pivo podupire hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

“Ožujsko pivo već je 19 godina uz hrvatsku nogometnu reprezntaciju, a upravo je i ovo partnerstvo pripomoglo da je Ožujsko pivo danas u javnosti prepoznato kao pivski brand s najčvršćom vezom s nogometom. Izuzetno mi je zadovoljstvo što naše partnerstvo nastavlja svoju dugu tradiciju i drago mi je što će Ožujsko pivo i dalje biti vatreni dvanaesti član hrvatske nogometne reprezentacije”, smatra Marko Njavro.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “19 godina prijateljstva Ožujskog piva i hrvatske nogometne reprezentacije

Comments are closed.