udruga ritam srca - javna tribina o zdravlju srca :: kaptol boutique cinema zagreb :: 2023.

Hrvatska udruga za aritmije “Ritam srca” poziva Vas na Javnu tribinu o zdravlju srca

U subotu, 22. travnja 2023. godine od 10 do 12 sati, u WOW dvorani CineStar Boutique kina u Centru Kaptol u Zagrebu, održat će se “Ritam srca”, Javna tribina o zdravlju srca, u organizaciji Hrvatske udruge za aritmije. I dodajmo, ova tribina će ugostiti vodeće hrvatske kardiologe, a tu će se moći razgovarati o važnim temama vezanima uz zdravlje srca, ali i o životu s aritmijom.

Pozivamo Vas da se pridružite javnoj tribini Ritam srca. A tamo ćete od istaknutih kardiologa iz vodećih hrvatskih klinika saznati kako sačuvati zdravlje srca. No, doznat ćete i koji su opasni simptomi “preskakanja i lupanja” srca. Također, bit će govora o time što prijeti poremećeni rad srca. Bit će spomenuto i kako se liječe aritmije, kako s njima i elektrostimulatorima živjeti kvalitetno. No, priprema se još mnogo edukativnih i važnih informacija o zdravlju srca.

A osim panela vodećih stručnjaka i kardiologa na tribini Ritam srca moći ćete poslušati i priče te iskustva pacijenata o njihovom životu s aritmijom i izazovima s kojima su se suočili. Ulaz na Javnu tribinu o zdravlju srca je besplatan. No, za sudjelovanje na tribini obavezna je prethodna online prijava, a možete se prijaviti ovdje. Za više informacija o događaju te Hrvatskoj udruzi za aritmije Ritam srca posjetite njihovu službenu mrežnu stranicu na adresi ritamsrca.hr.

Tagged