zembo latifa - atlantida | 2024.

Zembo Latifa se nakon kraće stanke vraća na glazbenu scenu singlom “Atlantida”

Zembo Latifa nakon kratke pauze predstavlja svoj novi singl naziva “Atlantida” i dodajmo, ovo je njegov prvi singl u ovoj, 2024. godini. A pjesma “Atlantida” u sebi nosi prepoznatljiv Zembin pop zvuk koji se u ovoj pjesmi dodatno isprepliće sa elementima trapa i synthwavea. I dodajmo, ova pjesma će vas možda vratiti u neke sjetnije ljubavne dane. Ali će vas istovremeno natjerati i da zaplešete uz ritam koji odlično odgovara ovoj pred proljetnoj vibri!

Atlantida je pjesma koju sam malo po malo gradio, mjenjao i preslagivao još od završetka mog prvog albuma Venera. Oduvijek mi je bila želja da je što prije završim i izbacim, ali očito je svemir htio da se to desi tek sad. Puno radimo i imamo dosta novih pjesama koje jedva čekam da čujete. Plan je da ih ubrzo napravimo dovoljno da napokon možemo izbaciti i drugi album. Strpite se još malo!”, rekao je Zembo Latifa.

Za tekst pjesme Atlantida zaslužan Zembo Latifa, a produkciju, aranžman, mix i master potpisuju Borna Ledić, Marin Benja i Franko Štrbac, producenti iz Kaleido Musica. Spomenimo i da pjesmu prati videospot, točnije visualiser, u kojem glavnu ulogu ima mlada Iva Komesar. A spot je snimao i montirao Tibor Kreč iz TDKM kolektiva. Što ovaj popularni glazbenik još radi i stvara doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Zembo Latifa – Atlantida

Tagged