sting | arena zagreb | 27.05.2024.

Sting dolazi u Zagreb u sklopu svjetske turneje i nastupa u Areni Zagreb u ponedjeljak, 27. svibnja 2024. godine!

Sting, svjetski poznati glazbenik i dobitnik čak 17 Grammyja, održat će u veliki koncert u Areni Zagreb u ponedjeljak, 27. svibnja 2024. godine. Dodajmo da je ovaj zagrebački koncert dio svjetske turneje na kojoj će Sting sa svojim bendom izvoditi njegove najdraže pjesme iz vremena kada je bio član benda The Police. No, čut će se i pokoja iz njegove kasnije samostalne karijere. Uz njegove bezvremenske hitove publika će imati prilike poslušati i mnoge druge pjesme kojima je ovaj britanski umjetnik stekao popularnost te obilježio živote generacija obožavatelja. Zato svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme putem Eventim online shopa.

Sting će u Zagrebu nastupati u sklopu turneje My Songs, koja nosi ime istoimenog albuma. Zanimljivo je da je poslije toga izdao još dva albuma. To su Duets sa 17 pjesama, obradama pjesama s različitim glazbenicima te The Bridge, njegov osobni odgovor na pandemiju koronavirusa i njezine posljedice. A prije Stinga na koncertu će nastupiti talijanska pjevačica Giordana Angi. Njezina je glazbena karijera započela 2012. godine, a debitantskom je pločom nominirana za nagradu Grammy. I dodajmo, Stingu će ovo biti peti nastup u Hrvatskoj, a drugi u Zagrebu.

Sting, rođen kao Gordon Matthew Thomas Sumner, engleski je glazbenik, pjevač, tekstopisac i glumac. Rođen je 2. listopada 1951. godine u Velikoj Britaniji, a proslavio se kao frontmen i glavni pjevač rock sastava The Police, prije nego što je započeo uspješnu solo karijeru. Sting je poznat po svojim melodičnim pjesmama koje često kombiniraju elemente rocka, popa i reggaea. Ali i po dubokim i introspektivnim tekstovima. Tijekom svoje karijere osvojio je brojne nagrade, uključujući Grammyje i Oscara. No on je ujedno ostao i jedan od najutjecajnijih glazbenika svoje generacije. Više o Stingu doznajte na Wikipediji. A svoju ulaznicu možete kupiti putem Eventim online shopa.

VIDEO: Sting – Shape of my heart

Tagged