orangina nagradna igra "skeniraj & cooliraj" | 2023.

Orangina nagradna igra Skeniraj & Cooliraj | Osvoji nevjerojatne nagrade u velikoj ljetnoj avanturi!

Orangina te poziva sa svoju ljetnu avanturu počneš s njom i osvojiš nevjerojatne nagrade u velikoj nagradnoj igri SKENIRAJ & COOLIRAJ! Ljeto je vrijeme za uživanje, zabavu i nagrade, a Orangina je tu da ti pruži sve to i više! Sudjeluj u nagradnoj igri Skeniraj & Cooliraj koja traje od 15. lipnja do 15. rujna 2023. godine i otisni se na nove ljetne avanture! Svaki tjedan imat ćeš priliku osvojiti supercool nagrade, jer nagradna igra traje u 13 krugova. Ponedjeljkom se objavljuju tjedni dobitnici pa budi spreman za svoj trenutak sreće.

Orangina te mami svojim osvježavajućim sokom od naranče s pravom voćnom pulpom, a uz to imaš jedinstvenu priliku sudjelovati u velikoj nagradnoj igri pod nazivom SKENIRAJ & COOLIRAJ! Pridruži se i osvoji glavnu nagradu – putovanje u Egipat za dvoje! Osim toga, očekuju te i brojne druge vrijedne nagrade poput. Tako možeš osvojiti i Nike Air Jordan tenisice, IPL uređaje Philips Lumea te vaučere za brojna cool putovanja s prijateljima!

Kako sudjelovati? Postupak je jednostavan! Prvo, naruči Oranginu u omiljenom kafiću ili je jednostavno kupi u obližnjoj trgovini. Nakon toga, skeniraj kôd koji se nalazi na etiketi bočice i pristupi mrežnoj stranici na adresi skenirajicooliraj.com. Na stranici unesi svoje podatke i kôd koji se nalazi na grlu bočice i to je to. Tako jednostavno, baš kao što je gutljaj osvježavajućeg Orangina soka. Sve što ti preostaje je pratiti objavu dobitnika na istoj mrežnoj stranici.

Brend s dugom tradicijom, poznat po jedinstvenoj i neponovljivoj recepturi

Njen originalni okus proizlazi iz izvrsno izbalansirane kombinacije narančinog soka, prirodne pulpe i kore naranče. Za potpuni užitak i bogatstvo okusa, preporučujemo blago protresanje bočice prije konzumiranja. A ovog ljeta ne propusti priliku da osvojiš nevjerojatne nagrade. Pridruži se Orangina nagradnoj igri SKENIRAJ & COOLIRAJ i započni svoju cool avanturu već danas!

Uz sve to, pripremili smo iznenađenje i za zimsku sezonu! Orangina će ti omogućiti da i tijekom zime osvojiš cool nagrade. Pridruži nam se i zadrži svoju dozu uzbuđenja i avanture i u hladnijim mjesecima. Prati nas kako bi bio među prvima koji će saznati sve detalje o zimskoj nagradnoj igri i pripremi se za novo Orangina iskustvo koje te čeka. Sve dodatne informacije doznajte na mrežnim stranicama Orangine na adresi orangina.eu.

VIDEO: Skeniraj & cooliraj | Orangina nagradna igra

Tagged