gorica - slaven belupo | hrvatska nogometna liga | supersport hnl

NOGOMET UŽIVO: Gorica i Slaven Belupo igraju susret 24. kola HNL-a u nedjelju, 25. veljače 2024. godine – gdje gledati prijenos?

HNK Gorica iz Velike Gorice i NK Slaven Belupo iz Koprivnice igraju susret 24. kola Supersport HNL-a u nedjelju, 25. veljače 2024. godine. Ova se utakmica igra na stadionu Radnik u Velikoj Gorici, sudit će ju Ante Terzić, a počinje u 17. 10 sati. I dodajmo, ulaznice za ovu utakmicu koja zatvara 24. kolo HNL-a možete kupiti na blagajnama stadiona. Također, za sve ostale gledatelje osiguran je izravni televizijski prijenos.

REZULTAT UTAKMICE: Gorica – Slaven Belupo 1:0 | Bikovi u 24. kolu HNL-a pobijedili nakon osam kola čekanja i šest uzastopnih poraza!

Što se tiče ove utakmice između Gorice i Slaven Belupa, to će biti obračun šestog i sedmog kluba HNL-a. Zanimljvo da oba tima imaju po 27 bodova, no Gorica je šesta zbog bolje gol razlike. Dodajmo da je Rijeka prva sa 50, Hajduk je drugi sa 48, dok je Dinamo treći sa 44 boda. A osim ove utakmice u nedjelju, 25. veljače, igraju i Dinamo i Rijeka, ali u 15 sati, a više o toj utakmici doznajte ovdje.

“Čeka nas zahtjevna utakmica. Gorica će se protiv nas probati vaditi iz serije loših rezultata, ali to su njihovi problemi. Mi razmišljamo samo o nama. Optimizam budi način na koji je momčad radila tijekom ovog tjedna. Ukratko, idemo se potući za bodove i u Koprivnicu se vratiti sretni i zadovoljni”, rekao je Roy Ferenčina, trener Slaven Belupa.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Gorica – Slaven Belupo?

Susret 24. kola HNL-a između nogometnih klubova HNK Gorica i NK Slaven Belupo Koprivnica igra se u Velikoj Gorici u nedjelju, 25. veljače 2024. godine u 17.10 sati. A ukoliko nećete moći doći na stadion, prijenos ove nogometne utakmice možete uživo pogledati na televizijskoj stanici MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladioničarskih prognoza, one smatraju da će pobijediti Gorica. Tako pobjeda Gorice ima koeficijent je 2.30, neriješen rezultat ima kvotu 3.40, dok je za pobjedu Slavena određena kvota 3.00.

Više o nogometnom klubu HNK Gorica doznajte na klupskoj mrežnoj stranici na adresi hnk-gorica.hr. A više o događanjima o klubu NK Slaven Belupo možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-slaven-belupo.hr. Prijenos ove nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Pressica trenera Roya Ferenčine i Benedika Mioča | Snimka susreta 15. kola HNL-a između Slaven Belupa i Gorice (0:0)

Tagged