hrvatska - francuska | košarka - basketball | croatia - france

KOŠARKA UŽIVO: Francuska i Hrvatska igraju prvu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2025 u petak, 23. veljače 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Francuska i Hrvatska će igrati prvu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko košarkaško prvenstvo 2025 u petak, 23. veljače 2024. godine. Ovaj susret se igra u Brestu, počinje u 20.30 sati, a za gledatelje iz Hrvatske osiguran je izravni televizijski prijenos. I dodajmo, u Francusku je otputovalo svih 14 igrača s priprema, a zdravstvenih problema nema. No, za utakmicu sa Francuzima je odabrano 12 igrača, a oni su Borna Kapusta, Goran Filipović, Jaleen Smith, Roko Badžim, Toni Perković, Mario Hezonja, Mateo Drežnjak, Toni Nakić, Dario Drežnjak, Danko Branković, Marin Marić i Ivan Vraneš.

“Danas smo obnovili ono što smo radili protekla tri dana. Momci su u zaista dobrom stanju i jako su dobro raspoloženi, optimistični i jedva čekaju da počne utakmica. Ujutro još imamo trening pred utakmicu na kojem ćemo dodatno definirati stvari i način kako ćemo braniti kojeg igrača. Nakon toga imamo sastanak i ručak i onda ćemo, nadam se, biti spremni za odigrati jednu pravu utakmicu. Obzirom da je dvorana rasprodana, sigurno je da će atmosfera biti poticajna. Samo hrabro. A i ja se nadam dobrim vijestima”, rekao je Josip Sesar, izbornik Hrvatske košarkaške reprezentacije.

Hrvatska u skupini E još igra sa Ciprom, BiH i Francuskom, a sljedeći susret za naše košarkaše već je u ponedjeljak, 26. veljače 2024. godine, protiv Cipra. Nakon te utakmice kvalifikacije se nastavljaju u studenom kada Hrvatska igra protiv BiH. I dodajmo, na EuroBasket će proći najbolje reprezentacije skupine, ne računajući Cipar koji ima osiguran prolazak kao jedan od suorganizatora ovog prvenstva.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Francuska – Hrvatska?

Utakmica 1. kola kvalifikacija za Eurobasket 2025 između Francuske i Hrvatske igra se u Areni Brest u Brestu. Ovu utakmicu možete uživo gledati u petak, 23. veljače 2024. godine u 20.30 sati. A prijenos utakmice bit će na TV kanalu Sport klub 3. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one očekuju laganu pobjedu Francuza. Tako je na pobjedu Francuske kvota 1.15, na pobjedu Hrvatske je 6.00, dok neriješen rezultat ima koeficijent 25.00.

Više o Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji doznajte na mrežnoj adresi hks-cbf.hr. Novosti iz Francuske košarkaške reprezentacije doznajte na Wikipediji. Prijenos ove košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Make Your Mark | FIBA EuroBasket 2025

Tagged