baby lasagna - rim tim tagi dim | cesarica za-hit siječnja 2024

Baby Lasagna već ima novu statuu na polici – osim Dore, osvojio je i Cesaricu za Hit siječnja 2024. godine!

Još se nisu slegli svi dojmovi na pobjedu na Dori, a Baby Lasagna već ima novu statuu na polici. Tehnički još ne, ali uskoro će mu biti uručena Cesarica za Hit siječnja! Njegov hit singl “Rim Tim Tagi Dim” ujedinio je publiku i žiri na finalu Dore, a dodatna potvrda činjenici da je “Rim Tim Tagi Dim” došao do publike su i glasovi publike nagrade Cesarica i brojke na digitalnim platformama koji su mu donijeli premoć nad ostalim kandidatima za Hit siječnja. I dodajmo uz Baby Lasagnu, nominirani su bili i Damir Kedžo s pjesmom “Voljena ženo” te Let 3 s pjesmom “Babaroga”. A Marko Purišić, kako mu je pravo ime, autor je pjesme koja je svakako zaslužila da se zove Hitom siječnja.

Baby Lasagna, rođen 1995. godine, hrvatski je pjevač, tekstopisac i glazbeni producent. Ovaj mladi glazbenik iz Umaga započeo je svoju karijeru kao član grupe Manntra, a surađivao je s brojnim hrvatskim i stranim glazbenicima. No Baby Lasagna nije jedini talent u obitelji. Njegov mlađi brat Martin također se bavi glazbom. On nastupa s njemačkim gothic rock bendom Mono Inc, gdje svira bas gitaru i nastupa pod umjetničkim imenom Val Perun.

Dodajmo da braća često surađuju, a Baby Lasagna je čak pisao tekstove za Mono Inc i doprinio njihovom albumu Ravenblack, koji je postigao veliki uspjeh u Njemačkoj. Baby Lasagna, svojim glazbenim talentom i energijom, osvaja publiku te ostavlja trag u glazbenom svijetu. A ovaj je glazbenik osim po megahitu Rim Tim Tagi Dim poznat i po singlovima Ljubavni Kalkulator i Savršen Par. Što još ovaj glazbenik radi i stvara provjerite na njegovom Instagram profilu.

VIDEO: Baby Lasagna – Rim Tim Tagi Dim

Tagged