baby lasagna - rim tim tagi dim | 2024.

Baby Lasagna predstavlja videospot za pjesmu “Rim Tim Tagi Dim”, s kojom će se nastupiti na Dori 2024

Baby Lasagna, mladi i vrlo popularni glazbenik, predstavlja videospot za pjesmu “Rim Tim Tagi Dim”! I dodajmo, on će se s njom predstaviti na glazbenom natjecanju Dora 2024! A s ciljem da iznenadi sve one koji mu svakodnevno pružaju podršku, odlučio je netom prije polufinalne večeri u kojoj nastupa izbaciti videospot za ovu pjesmu. Ukratko, radnja spota prati mladića okruženog lokalnim stanovništvom i domaćim životinjama, a koji u potrazi za boljim životom odlazi u strani svijet… I dodajmo, video je sniman na nekoliko različitih lokacija u Markovoj rodnoj Istri.

”Ovo je do sada najveći spot moje karijere, a mislim da se to može i vidjeti. Jako sam ponosan na moje najbliže koji su sudjelovali u stvaranju spota, a to su režiseri, snimatelji i statisti. Još jedna suradnja s Rose Artom iz Istre urodila je plodom na koji smo moj cjelokupni tim i ja ponosni. A nadam se da će i ljubitelji Lasagne uživati u spotu, kao što smo i mi. Također, volio bih se zahvaliti statistima, Folklornom društvu Umaga, upravi Grada Umaga i ostalim suradnicima koji su mi omogućili da videospotom prenesem emocije”, rekao je Baby Lasagna.

Ovaj mladi hrvatski pjevač, tekstopisac i glazbeni producent rođen je 1995. godine. Profesionalno je poznat kao Baby Lasagna, no znan je i kao Marko Purišić. A od 2011. do 2016. te od 2018. do 2022. godine bio je gitarist u hrvatskom rock bendu Manntra. Još dok je bio član Manntre, ovaj je bend sudjelovao na Dori i to 2019. godine, kada su osvojili četvrtu poziciju s pjesmom In the Shadows. Nakon napuštanja Manntre 2022. godine najavio je početak solo karijere. Tako je 21. listopada 2023. godine objavio svoj debitantski singl IG Boi pod pseudonimom Baby Lasagna. Dva mjeseca kasnije, u prosincu 2023. godine, objavljen je njegov drugi singl Don’t Hate Yourself, But Don’t Love Yourself Too Much… Više o ovom glazbeniku doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Baby Lasagna – Rim Tim Tagi Dim

Tagged