sea star festival 2024

Sea Star Festival 2024 | Šesti puta ovaj festival umašku lagunu Stella Maris pretvara u veleban plesni podij, a ove godine to radi od 23. do 26. svibnja!

Sve je spremno – šesti po redu Sea Star Festival koji se održava u Umagu može početi! I dodajmo, službeno drugi po redu najposjećeniji festival u Hrvatskoj u prošloj, 2023. godini, Sea Star ponovno otvara svoja vrata i umašku lagunu Stella Maris od četvrtka do nedjelje, od 23. do 26. svibnja 2024. godine, pretvara u veleban plesni podij!

Na ovogodišnji Sea Star Festival pristižu deseci tisuća posjetitelja iz mnogih zemalja svijeta. A furiozan line-up predvode svjetska i glazbena imena. To su Baby Lasagna, Ofenbach, John Newman, ARTBAT, Deborah De Luca, Hot Since 82, Joker Out, Buč Kesidi, INIKO, Grše, Kuku$, Senidah, Devito, Victoria iz Maneskina, Angelina Mango, z++… Ali i mnogi mnogi drugi. Također, Sea Star će ove godine oduševiti i najimpresivnijom produkcijom festivala dosad, a koja će umašku lagunu Stella Maris donijeti duh najvećih Exitovih pozornica!

I napomenimo, sve počinje posebnim Welcome partyjem, a završava u podne u nedjelju, 26. svibnja!
A Sea Star Festival će i ove godine lansirati novu festivalsku i ljetnu sezonu, bogatim programom i energičnim nastupima više od 80 glazbenika na nekoliko festivalskih pozornica smještenih tik uz Jadransko more.

Sea Star Festival 2024 | Program po danima

Welcome Party // četvrtak, 23. svibanj

Sea Star će svoja vrata po šesti put otvoriti u četvrtak, 23. svibnja. A sunčanu će dobrodošlicu ispunjenu ljekovitom glazbom osigurati CACAO REVOLUTION koji će predstaviti natural high zonu u suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima. Za veličanstveni će se doživljaj Welcome Day partyja pobrinuti maestro svjesne glazbe i vizionar zvuka medicine – Mose. A za atmosferu otvorenja bit će zadužen i ekstatični DJ Tebra te glazbeni vizionari Mr. Forest i Donnie Darko. Oni će u lagunu donijeti organski techno i house inspiriran šamanskim i arapskim melodijama te afričkim ritmovima…

Dan 1 // petak, 24. svibanj od 19:00

Vrata će se otvoriti u 19, a glavni festivalski program započinje u 20 sati. Na prvom od dvaju centralnih dana festivala lineup Tesla Main Stagea predvode talijanska techno kraljica Deborah De Luca, tech-house velemajstori ARTBAT, vrući DJ Hot Since 82, jedinstveni INIKO i mlada i talentirana Lanna. Na glavnoj će pozornici euforiju izazvati bendovske regionalne rock senzacije Joker Out, Buč Kesidi i Keni Nije Mrtav.

Prvog dana u Nautilus Arenu slijeću trap superheroji. Točnije, gazda tvrdih stihova i predsjednik vrha Billboarda Grše, pioniri trapa Kuku$, autor, producent i vlasnik najvećih hitova z++. Ali i mlade gospodarice ritma Tam & Jymenik, zvijezda u usponu Rouzi te Zevin i Thicc Boi. Divljim valovima Electric Waves stagea zasurfat će Pablo Panda, Kali, Samo Tako b2b Korak, DBFB, Inner Sense i Ivan Erjavac.

Dan 2 // subota, 25. svibanj od 19:00

Vrata će se otvoriti u 19 sati kada počinje i festivalski program. Glavni je stage u subotu rezerviran za mladog kalifornijskog producenta i DJ-a Iana Ashera, autora velikih svjetskih hitova Johna Newmana (Hybrid DJ set), najslušanije DJ-eve današnjice Ofenbach te eurovizijske favorite i finaliste Baby Lasagnu i Angelinu Mango te jako talentirana Vimoksha.

Na Main Stageu će nastupiti i opasni dio trap-ganga – Senidah i Devito. A stižu i regionalni majstori za DJ pultom Vanillaz i Thicc Boi. Nautilus će elektrizirati Victoria, DJ Gumja, Estella Boersma, DJ Jock, Katalina i Lucius Light, dok će Electric Waves pozornicom zavladati Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić, Marcel i Ana Uzelac b2b DJ Evan.

Closing Party // nedjelja, 26. svibanj do 12:00

Sea Star Festival 2024 će završiti Closing Partyjem, koji će trajati do podneva u nedjelju, 26. svibnja. A za njega će se pobrinuti DJ-i s Electric Waves pozornice. Sve što vas dodatno zanima vezano za ovaj glazbeni festival pronađite na službenim mrežnim stranicama na adresi seastarfestival.com/en.

VIDEO: FULL LINEUP UNSHELLED | SEA STAR 2024

Tagged