martinska punk meets kanal fest 2024

Martinska Punk meets Kanal Fest 2024 | Ljetni punk festival održat će se od 25. do 27. srpnja 2024. godine u Šibeniku!

Glazbeni festival “Martinska Punk meets Kanal Fest” održat će se od četvrtka do subote, od 25. do 27. srpnja 2024. godine u Šibeniku. A i ove godine sve je isti – isto je mjesto radnje – Martinska Šibenik. Isti je i termin – zadnji vikend u srpnju. A i ista količina žestokog punk i gitarskog zvuka dolazi na ovo izdanje festivala. Ukratko, vidimo se na Martinskoj uz tri dana beskompromisne muzike i jakih gitara!

Podsjetimo, Martinska Punk i Kanal Fest udružili su snage prošle, 2023. godine, a ujedinjeni ostaju i dalje. To nije nikakvo čudo jer je festival Martinska Punk održan u prvoj pandemijskoj 2020. godini, dok je Kanal Fest bio jedini festival koji se održao na Martinskoj 2018., godinu dana prije osvježenog ruha lokacije.

Zato već danas rezervirajte produljeni vikend u srcu sezone 2024. godine za ovu punk feštu. I podsjetimo, festival Martinska Punk meets Kanal Fest održava se od 25. do 27. srpnja 2024. godine! Uskoro stižu i prve informacije o izvođačima, a do tada zgrabite najpovoljnije festivalske ulaznice, tzv. Blind Tickets po cijeni od 30 eura. Sve dodatne informacije o ovom ljetnom punk festivalu doznajte na Facebook eventu.

Tagged