sony xperia l4 2020

Sony Xperia L4 donosi 21:9 iskustvo gledanja i snimanja u elegantnom dizajnu

Sony je najavio svoj novi pametni telefon – Sony Xperia L4 – dodajući tako novu ulaznu seriju pametnih telefona u svoj postojeći portfelj uređaja orijentiranih na zabavu. Sony Xperia L4 ima elegantni 6.2” – 21:9 široki ekran koji donosi vitak stil i savršeno odgovara ruci. 21:9 omjer omogućuje da odjednom vidite više i manje scrollate.

Zajedno sa Sonyjevim multi-window korisničkim sučeljem možete pokrenuti i uživati u dvije aplikacije istovremeno u veličinama koje je lako gledati i koristiti. Daljnje olakšanje korištenja postignuto je Side sense funkcijom koja omogućuje lak pristup vašim najdražim aplikacijama.


Sony Xperia L4 je prvi proizvod Sonyjeve L serije koji ima trostruku kameru, glavnu leću od 13MP, ultra-široku leću od 5MP i dubinsku kameru od 2MP, kako biste mogli usmjeriti svoju unutarnju kreativnost i snimiti visokokvalitetne umjetničke fotografije s prekrasnim bokeh efektom.

Uvijek dobijte potpunu sliku izmjenom dvaju kutova, širokog i ultra-širokog, koji vam nude mogućnost snimanja prekrasnih pejzaža kao i portreta te svega između. Kreativnost iza kamere poboljšana je 21:9 ekranom koji vam omogućuje snimanje videa i slika u dramatičnom omjeru 21:9.

Baterija velikog kapaciteta

Visokokapacitetna 3580mAh baterija s brzim punjenjem olakšat će vam naporne dane kako biste mogli raditi ono što volite. Adaptivno punjenje Sony Xperije nadgleda vaš pametni telefon dok se puni, osiguravajući da se baterija ne troši previše i da ostaje zdrava za dugotrajni rad.

Sony Xperia L4 pametni telefon dostupan je u dvije boje, crnoj i plavoj te će biti dostupan na odabranim tržištima od proljeća 2020. godine. Više informacija doznajte na Sonyjevim mrežnim stranicama na adresi sony.com.

Tagged