sonos roam sl :: 2022.

Sonos Roam SL – malen, ali vrlo glasan i lako prenosiv pametni zvučnik

Tvrtka Sonos je predstavila Sonos Roam SL, maleni, ali vrlo glasan, lako prenosivi pametni zvučnik, zamišljen da “dostavlja” odličan zvuk kako kod kuće, tako i na bilo kojoj pustolovini. S novim modelom SL Sonos svoj najsvestraniji zvučnik čini dostupnijim nego ikada. A sada dolazi i po pristupačnijoj cijeni i to bez mikrofona! Kao i Roam, Roam SL nudi nevjerojatan zvuk za svoju veličinu, a ima i snažnu bateriju koja će Vam izdržati cijeli dan. Jednostavno se postavlja, a ujedno donosi i inovativne značajke upakirane u vrhunski, izdržljiv i prijenosni dizajn.


Osim odličnog zvuka koji nadmašuje sva očekivanja s obzirom na njegovu veličinu, novi Roam SL u potpunosti možete spojiti na svoj Sonos sustav unutar Wi-Fi mreže. Također, možete se automatski prebaciti na Bluetooth kada ste u pokretu. Lagano postavljanje i upravljanje, kao i nove pametne značajke čine slušanje jednostavnim gdje god se nalazili.

Težak je nešto manje od pola kilograma, a dizajn Roam uređaja, koji je elegantan, ali izdržljiv, ga čini savršenim za dom ili dvorište. A možete ga jednostavno i ponijeti sa sobom. Zvučnik Sonos Roam SL dostupan je u Hrvatskoj od utorka, 15. ožujka 2022. godine po cijeni od 1390 kuna.

Neke od najvažnijih značajki novog modela uključuju sljedeće:

  • Uživajte u zvuku s bogatim detaljima te jasnoćom, dubinom i punoćom koju očekujete od većeg zvučnika.
  • Povežite se s ostatkom vašeg Sonos sustava kod kuće putem Wi-Fi mreže i automatski se prebacite na Bluetooth kada ste odsutni.
  • Stereo uparite Roam SL s drugim Roam SL ili Sonos Roam zvučnicima putem Wi-Fi mreže.
  • Nastavite istraživati ​​uz do 10 sati neprekidne reprodukcije s jednim punjenjem ili do 10 dana trajanja baterije u stanju mirovanja. Za još dulje trajanje baterije omogućite postavku Štednja baterije kako bi se zvučnik isključio kada nije u upotrebi.
  • Roam SL je otporan na prašinu i potpuno vodootporan s rigorozno testiranom ocjenom IP67.
  • Taktilni gumbi pomažu u izbjegavanju slučajnog pritiskanja gumba dok ste u pokretu.
  • Trokutasti oblik i mekani profil čine Roam SL ugodnim za podizanje i osiguravaju da izgleda sjajno u vašem domu.
  • Postavite Roam SL okomito za manji otisak ili vodoravno za dodatnu stabilnost na neravnim površinama na otvorenom.
  • Više informacija o američkoj tehnološkoj tvrtci Sonos doznajte na mrežnim stranicama na adresi sonos.com.

VIDEO: Sonos Roam SL | Play with color

Tagged