shopguru.hr - online e-commerce webshop :: 2022.

ShopGuru.hr – pretraživač za kupnju online koji donosi najbolje web trgovine na jednom mjestu

Na valu novih trendova u lipnju 2022. godine lansiran je ShopGuru.hr – jedinstvena platforma na digitalnom tržištu. ShopGuru ima moderan dizajn, vrlo je jednostavan za upotrebu i ima fokus na potrebama potrošača. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji omogućava brz i jednostavan pristup najboljim ponudama iz raznih online trgovina s već više od stotinu integriranih web shopova te stotinu različitih brandova. I da dodamo, taj broj se iz dana u dan povećava.


Pristup kupnji jedinim klikom, jednostavna pretraga, brz i jednostavan pregled najvažnijih informacija i savjeta o proizvodu, niz kategorija od doma, vrta, ureda, automobila. Sve je to ShopGuru – veliko olakšanje za online šopingholičare i dodatni kanal prodaje za web trgovine. Dodajmo da su najnovija istraživanja pokazala da više od 81% kupaca provodi online istraživanje prije kupnje proizvoda. Čak i ako potrošači radije završnu kupnju obavljaju u fizičkim trgovinama, najprije pretražuju po internetu. Najčešće je pravilo da što više novca kupac planira potrošiti na proizvod, dulje će tražiti najbolje ponude na internetu.

ShopGuru.hr je veliko olakšanje trgovcima i kupcima

“Naš cilj je s jedne strane pomoći kupcima potrošačima prilikom pretrage, provesti ih kroz cjelovitu ponudu i savjetovati. S druge strane ShopGuru.hr brendovima i trgovcima poboljšava posao prezentirajući proizvode na moderan i tražen način. I na takav način im dovodimo aktivne kupce. Hrvatsko e-commerce tržište eksplodiralo je posljednjih godina. Tvrtke pojačano ulažu u web shopove i prelaze s fizičkih prodajnih mjesta na online trgovinu. Posao postaje dodatno kompleksan s novim politikama privatnosti, automatizacijom i novim modelima promocije. Trgovci stalno mijenjaju akcije pa ova platforma olakšava život svim stakeholderima i trgovcima”, rekao je Igor Francuz, voditelj poslovnog razvoja platforme ShopGuru.hr.

Od bijele tehnike i potrošačke elektronike, preko auto guma i auto opreme pa do modnih proizvoda i hrane ShopGuru nudi sve. On je novo neizostavno mjesto za online korisnike prije svake online kupnje. Proizvodi se na ovoj platformi pretražuju po logičnim kategorijama ili ključnim riječima. Korisnici tako najbrže dolaze do traženih proizvoda, uspoređuju cijene, čitaju recenzije i odabiru onaj koji naviše odgovara njihovim preferencijama. A nakon toga mogu krenuti u kupnju na web shopu. Više informacija o e-commerce platformi ShopGuru doznajte na adresi shopguru.hr.

Tagged