samsung the freestyle projector / 2022.

Samsung The Freestyle – prenosivi projektor za zabavu na svakom koraku

Samsung je predstavio The Freestyle, prenosivi projektor za emitiranje sadržaja u hodu. The Freestyle je prvi takav oblik prenosivog projektora na svijetu, a donosi vrhunsko iskustvo gledanja omiljenih sadržaja i zabavu za one koji žele prikazivati video i zvučni sadržaj bez obzira gdje se nalazili. Samsung The Freestyle kombinira mogućnosti ne samo projektora, nego i pametnog zvučnika te ambijentalnog osvjetljenja u jedan lako prenosiv uređaj.


The Freestye teži svega 830 grama. A za razliku od konvencionalnih projektora, njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stupnjeva. To pruža korisnicima prikaz visokokvalitetnog video sadržaja bilo gdje. Na stolovima, podovima, na zidu ili čak na stropu.

Projektor The Freestyle dolazi s brojnim značajkama za kvalitetu reprodukcije

Projektor ima automatsko izjednačavanje (auto-keystone) i niveliranje (auto-level) koje pokreću vodeće tehnologije u industriji. Ove značajke omogućavaju uređaju da automatski prilagodi svoj zaslon za bilo koju površinu, pod bilo kojim kutom za savršeno proporcionalni prikaz.

Uz to, značajka automatskog fokusa (auto-focus) pruža kristalno čisti prikaz na svim površinama i pod svim kutovima do 100 inča veličine. Isto tako, The Freestyle donosi i dvostruki pasivni radijator. On omogućuje čist i dublji bas bez distorzije, kao i širenje zvuka od 360 stupnjeva za zvučno iskustvo visoke kvalitete.

Što se tiče napajanja, Samsung The Freestyle je kompatibilan s eksternim baterijama

One podržavaju USB-PD konekciju te izlaznu snagu od 50W/20V ili višu. Zbog toga ga korisnici mogu ponijeti sa sobom i koristiti u hodu, poput odlaska na kampiranje. Također, Samsung The Freestyle je prvi prijenosni projektor na svijetu koji može biti spojen na utičnicu za svjetlo bez potrebe za dodatnim kablovima, uz tradicionalno spajanje na zidni utikač za struju.

Kada se koristi kao projektor za prikazivanje sadržaja, The Freestyle je moguće iskoristiti za stvaranje svjetlosnih efekata. To je moguće zahvaljujući ambijentalnom načinu rada te prozirnom poklopcu leće. Osim toga, projektor The Freestyle je moguće iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik. Naime, on analizira glazbu te prema rezultatima stvara vizualne efekte koji se projiciraju.

The Freestyle također donosi podršku za Smart TV opcije

One uključuju streaming usluge, zrcaljenje te mogućnosti emitiranja sadržaja kompatibilnih s Android i iOS pametnim telefonima. Zbog toga je The Freestyle prvi projektor na svijetu certificiran od strane velikih globalnih OTT partnera za vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja. Ujedno je i prvi projektor koji donosu glasovno upravljanje na velike udaljenosti s mogućnosti odabira vlastitog glasovnog asistenta.

The Freestyle projektor predstavljen na tehnološkom sajmu CES 2022 bit će dostupan za prednarudžbu u Hrvatskoj od 20. siječnja 2022. godine. Službena prodaja ovog projektora očekuje se sredinom veljače 2022. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Samsunga na adresi samsung.com/hr.

Video: Samsung The Freestyle – Official introduction film

Tagged