gaming monitor samsung odyssey g7 / 2020.

Samsung Odyssey G7 – brz gaming monitor s najzakrivljenijim zaslonom

Samsung je predstavio inovativni gaming monitor Odyssey G7, a svjetsku premijeru imao je u Las Vegasu na najvećem sajmu potrošačke elektronike – CES 2020. Ovaj uređaj predstavlja autentičan iskorak na polju igara, kombinirajući do sada najzakrivljeniji zaslon s najboljim performansama u klasi. Odyssey G7 prvi je svjetski monitor od 1000R, što znači da ima polumjer zakrivljenosti od 1000 milimetara.

Dolazi s kombinacijom uistinu snažnih performansi. Brzina odziva je 1ms, brzina osvježavanja zaslona je na 240Hz, a kristalno jasna QLED slika gamerima će pružiti nezaboravno iskustvo. Učinkovitost ovih monitora potvrdila je i vodeća svjetska organizacija za certificiranje uređaja TÜV Rheinland. Ona ih je prepoznala kao najbolje 1000R zakrivljene gaming monitore u industriji, dodijelivši im Eye Comfort certifikat.

“Kao svjetski lider na tržištu gaming monitora, Samsung nastavlja uvoditi inovativne uređaje koji pružaju unaprijeđeno gaming iskustvo nove generacije. Odyssey G7 jedinstvena je kombinacija udobnosti, proširene perspektive, vrhunskih performansi i ugodnog vizualnog iskustva”, rekao je Hyesung Ha, viši potpredsjednik Odjela za vizualne zaslone u Samsungu.

Samsung je na ovaj model monitora primijenio doista futuristički dizajn

Dodajmo da je on u potpunosti zasnovan na temeljitim istraživanjima tržišta i komentarima korisnika. Mat-crni vanjski dio kućišta uparen je sa stražnjim dijelom u koji su ugrađena svjetla, čija se boja može mijenjati prema željama gamera Također, G7 gaming monitor podržava NVIDIA G-SYNC i Adaptive Sync tehnologije prikaza, dizajnirane kako bi gamerima pružile dinamično i neometano iskustvo igranja igrica.

Modeli od 27 i 32 inča imaju posebnu široku Quad-High Definition rezoluciju (WQHD – 2.560×1.440), omjer slike 16:9 te svjetlinu zaslona od 600 cd/m2. Također, tu je tehnologija Quantum dot, koja pruža za iznimno precizan prikaz boja, neovisno o osvjetljenju. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama tvrtke Samsung.

Video: Samsung Odyssey G7

Tagged