projektor samsung the premiere / 2020.

Samsung The Premiere – trostruki laserski 4K projektor koji pruža savršen doživljaj kućnog kina

Na svojoj virtualnoj konferenciji “Life Unstoppable” Samsung je najavio novi 4K Ultra Short Throw laserski projektor pod imenom The Premiere. Ovaj najmoderniji projektor svojom velikom slikom donosi doživljaj gledanja filmova u kinu iz udobnosti doma. The Premiere je novi vrhunski dodatak nagrađivanom portfelju lifestyle proizvoda koji nadilazi svako dosadašnje iskustvo prikaza – i to bez zaslona.


Samsung The Premiere bit će dostupan krajem 2020. godine, počevši od SAD-a, Europe, Koreje i drugih regija. Ovaj neodoljivi projektor bit će dostupan u modelima od 130 i 120 inča. Modeli će imati nazive LSP9T i LSP7T, a oba svojim laserskim pogonom projiciraju sliku 4K razlučivosti. Dodajmo da je model The Premiere LSP9T je prvi svjetski projektor s HDR10+ certifikatom, a opremljen je tehnologijom trostrukog lasera.

Projektor The Premiere isporučuje revolucionarni kontrast detalja

Kontrast dolazi do izražaja u prijelazu iz svijetlih u tamne scena, a vrhunac svjetlosti ovog projektora doseže čak 2.800 ANSI lumena. The Premiere je nedvojbeno prvi projektor ove vrste ikad što pokazuje i Filmmaker Mode. Ovo je jedinstvena opcija putem koje korisnici mogu uživati u filmovima upravo na način kako su redatelji to i zamislili. Ovaj pametni projektor opremljen je Samsung Smart TV platformom koja nam nudi streaming video aplikacija za multimedijski sadržaj te značajke mobilne povezanosti, kao što su Tap View i zrcaljenje.

The Premiere krasi sve-u-jednom kompaktni dizajn koji štedi prostor, a savršeno se uklapa u mnoštvo različitih interijera. S obzirom na to da je riječ o ultra-short-throw projektoru, Samsung The Premiere korisnici mogu postaviti tik uz zid, uz jednostavnu instalaciju. Vrhunski doživljaj kina jamči moćno ozvučenje koje se sastoji od više zvučnika i ugrađenih woofera i Acoustic Beam surround sustava, a isporučuje najbolje filmsko iskustvo na tržištu projektora te uklanja potrebu za većim dodatnim ozvučenjem u manjim prostorima.

Samsung je svoj portfelj lifestyle proizvoda prvi put lansirao 2016. godine televizorom The Serif, a od tada ga je proširio na nagrađivanu liniju lifestyle televizora The Frame, The Sero i The Terrace. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Samsunga na adresi samsung.com/hr.

Video: Samsung The Premiere – How to install The Premiere in 3 easy steps

Tagged