samsung europe & activision blizzard | embrace your game | 2023.

Samsung Europe najavio suradnju s gaming tvrtkom Activision Blizzard u sklopu kampanje “Embrace Your Game”

Samsung, južnokorejski tehnološki div, najavio je suradnju s gaming tvrtkom Activision Blizzard i to na “višekanalnoj marketinškoj kampanji”. Ukratko, Samsung ovom suradnjom demonstrira snagu gaming proizvoda koji su najbolji u svojoj klasi. A kampanja “Embrace Your Game” povezuje vodeće uređaje u industriji, ali i neke od najpopularnijih videoigara današnjice u prvoj marketinškoj suradnji ove vrste.

Kampanja Embrace Your Game namijenjena je Samsung gejmerima na 17 tržišta koji se prostiru na čak 44 zemlje. A obuhvatit će neke od najpopularnijih Activision Blizzard videoigara, uključujući Crash Team Rumble, Diablo Immortal, Overwatch 2 i World of Warcraft, koji dolaze u pravom kreativnom paketu koji doista oživljava svijet gejminga, bez obzira je li riječ o gejmingu u pokretu ili kod kuće.

I dodajmo, Embrace Your Game kampanja će biti aktivna na svim Samsungovim digitalnim kanalima u Europi. A sadržavat će cijeli niz Samsung gejming uređaja, uključujući televizore, pametne telefone i monitore. Vrijedno je spomenuti da je ona prilagođena kako za povremene, tako i za profesionalne gejmere!

Unaprjeđenje vještina putem ”Obuke za usavršavanje gejmera”

Predstavljena kao dio Embrace Your Game kampanje, program Obuka za usavršavanje gejmera tvrtke Samsung pomaže svim tipovima gejmera da unaprijede svoje vještine na novu razinu. A tu je i obnovljeni sadržaj na Samsung Game Portal platformi. On poboljšava ovu marketinšku suradnju i uključivat će uvide i stručne savjete nekih od najboljih profesionalnih gejmera i kreatora sadržaja. Taj sadržaj obuhvatit će zanimljive interaktivne radionice, video radionice i vodiče uz ostali sadržaj za videoigre kao što su vrhunski savjeti i preporuke uređaja. Obuka za usavršavanje gejmera također će sadržavati ekskluzivne preglede Samsung uređaja i preporuke tehnoloških kreatora za najbolju novu gejming tehnologiju.

“Svijet videoigara se razvija. Tako da mi u tvrtci želimo podržati sve gejmere, od onih rekreativnih pa sve do profesionalaca. Od televizora, monitora i mobilnih uređaja, kampanja Embrace Your Game svakom tipu gejmera daje priliku da se potpuno uživi u gejming kod kuće ili u pokretu. Upravo zato je Activision Blizzard idealan partner za Embrace Your Game. Njegove popularne gejming naslove vole svi, a sa Samsung uređajima imate najbolje iskustvo gejminga”, rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga tvrke Samsung Europe.

VIDEO: Embrace Your Game | Samsung

Tagged