gaming studio playrix croatia / logo 2021.

Playrix proglašen trećim mobilnim izdavačem – prvi su Tencent i NetEase

Playrix, međunarodna developing tvrtka za mobile gaming, proglašena je trećim mobilnim izdavačem na globalnoj razini. I to odmah nakon kineskih tvrtki Tencent i NetEase, koje više godina zaredom drže vrh ljestvice.

Dodajmo da je u regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike ovaj gaming studio pozicioniran kao prvi mobilni izdavač. Pozicioniranjem na prestižnoj listi tvrtka je osvojila “Level Up Top Publisher” nagradu
, temeljem podataka koje na godišnjoj razini priprema analitička tvrtka AppAnnie. Riječ je o nagradi kojom se nagrađuju najinovativnije i najuspješnije svjetske tvrtke industrije mobilnih video igara.

“Izuzetno smo ponosni na ostvareni uspjeh i dobivenu nagradu. Level Up Top Publisher je prestižno priznanje koje potvrđuje da nas je stručna javnost i korisnici prepoznala kao jednog od najvažnijih dionika mobile gaming industrije na svjetskoj razini. Biti prepoznat kao jedna od top tri svjetske sile mobile gaming industrije smatramo najvećom potvrdom kvalitete i popularnosti Playrix igara. Ponosni smo na rad naših kolega, kao i sveukupnom doprinosu industriji u cijelosti. Svakako želim naglasiti da je posebna čast što je naš tim Playrix Croatia dio vrhunske svjetske mobile game kompanije kao što je Playrix”, rekao je Dejan Radić, direktor tvrtke.

Među najvećim uspješnicama gaming studija su mobilne igre poput Gardenscapes, Homescapes, Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters. Hrvatska podružnica Playrix Croatia je kao dio međunarodne tvrtke usmjerena je na razvoj visokokvalitetni gaming. Više o studiju doznajte na mrežnim stranicama na adresi playrix.com.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -