LG HomeBrew / 2019.

LG HomeBrew – uređaj kojim možete kod kuće napraviti svoje hladno pivo!

LG će na sajmu CES 2019 po prvi put predstaviti uređaj za proizvodnju craft piva – LG HomeBrew koji funkcionira na principu kapsula. LG HomeBrew je dobitnik nagrade 2019 CES Innovation Award, a ovaj najsuvremeniji uređaj čini sam proces proizvodnje piva nevjerojatno jednostavnim zahvaljujući kapsulama za jednokratnu upotrebu, optimiziranom fermentacijskom algoritmu i praktičnom značajkom samočišćenja.

Upravo zbog toga ovo je idealan proizvod za sve koji traži zadovoljstvo pravljenja vlastitog hladnog, ukusnog piva. LG-ev jedinstveni sustav na bazi kapsula donosi revolucionarnu jednostavnost umjetnosti proizvodnje piva, i to samo jednim dodirom.

Postupak pripreme piva je potpuno automatiziran

Pomoću seta jednokratnih kapsula koje sadrže slad, kvasac, ulje hmelja i arome i pritiskom tipke, korisnici se mogu opustiti dok LG HomeBrew automatizira cijeli postupak. Od fermentacije, karbonizacije i dozrijevanja (starenja) piva do posluživanja i čišćenja. A tu je i besplatna prateća aplikacija za Android i iOS uređaje. Ona omogućava korisnicima da provjere status uređaja HomeBrew – u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

LG ne samo da nudi nevjerojatno jednostavan način proizvodnje craft piva, već povećava i kvalitetu piva koje proizvede. Optimizirani fermentacijski algoritam inteligentno kontrolira proces fermentacije s preciznom regulacijom temperature i tlaka za zajamčen uspjeh proizvodnje piva.

lg homebrew - beer machine - 2018

LG HomeBrew može proizvesti do pet litara piva vrhunske kvalitete za oko dva tjedna, ovisno o vrsti piva

Pametni sustav kapsula otklanja sve frustracije oko čišćenja koje se povezuju s tradicionalnim metodama proizvodnje piva kod kuće Uređaj se automatski se dezinficira korištenjem vruće vode te se tako osigurava da je sve higijenski čisto za sljedeću rundu. HomeBrew je dizajniran uzimajući u obzir potrebe ljubitelja piva omogućavajući im kućnu proizvodnju popularnih vrsta uz izvrsne rezultate svaki put.

Pet različitih piva bogatog okusa uključuju: američki IPA i Pale Ale, engleski Stout, belgijski Witbier i suhi češki Pilsner. Posjetitelji sajma CES 2019 koji će se održati u Las Vegas Convention Centeru, moći iskusiti LG-ev revolucionarni uređaj LG HomeBrew na štandu #11100 i to od 8. do 11. siječnja 2018. godine.

O tvrtci LG Electronics Home Appliance and Air Solution

Tvrtka LG Electronics Home Appliance and Air Solution svjetski je predvodnik u proizvodnji kućanskih aparata, pametnih kućanskih rješenja, sustava kvalitete zraka, ali i futurističkih proizvoda koji imaju značajke umjetne inteligencije. Tvrtka stvara cjelovita rješenja za dom sa svojim vodećim industrijskim tehnologijama.

LG je predan da potrošačima širom svijeta učini život boljim nudeći pažljivo dizajnirane aparate za kuhanje, aparate za svakodnevno korištenje, klima-uređaje, pročišćivače zraka i sušila za zrak. Zajedno, ti proizvodi pružaju veću praktičnost, vrhunske performanse, velike uštede i izuzetne zdravstvene koristi. Više o LG-u doznajte više na mrežnim stranicama na adresi lg.com.

Video: CES 2019: LG HomeBrew Will Let You BYOB (Brew Your Own Beer)!

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - -