ikea vappeby | bluetooth zvučnik lampa | 2022.

IKEA VAPPEBY | Bluetooth zvučnik-lampa s ugrađenim Spotify Tapom

IKEA predstavlja VAPPEBY, novu bluetooth zvučnik-lampu, koja će pomoći u stvaranju čarobnih svakodnevnih trenutaka s prijateljima i obitelji. Dodajmo da je VAPPEBY vodootporan i prvi je bluetooth zvučnik koji dolazi sa Spotify Tapom! Najnoviji član IKEA asortimana – bluetooth zvučnik VAPPEBY – ujedno i prijenosna lampa. Vjerujemo da će mnogima pomoći da glazbu prenesu i na vanjske prostore svog doma.

VAPEBBY je punjiv, ima ugrađenu LED žarulju s dva različita načina osvjetljenja te daje zvuk od 360 stupnjeva, tj. ravnopravno u svim smjerovima. Kako bi se osiguralo da ga isporučuje u svim vremenskim prilikama i neprilikama, ima IP65 klasifikaciju. A to znači da je otporan na prašinu i prskanje vode. Dizajnom je više svjetiljka. On ima ručku za lako premještanje i kako IKEA kaže, “može biti zgodan partner u životu kod kuće kao i u pokretu”. I dodajmo, IKEA VAPPEBY je prvi Bluetooth zvučnik na tržištu koji ima Spotify Tap.

To je tipka za uključivanje djeluje i kao tipka koja budi Spotify s povezanog uređaja. Kad se uključi, Spotify će nastaviti s reprodukcijom od mjesta gdje je zadnji put stao. Ako ga se ponovno pritisne, generirat će novu glazbu na temelju korisničkih preferencija. Dodajmo da zvučnik radi i s drugim streaming uslugama ili zvukom pohranjenim lokalno na povezanom uređaju. Baterija ima trajanje do 12 sati i puni se preko USB-C porta. VAPPEBY će biti dostupan u plavoj i sivoj boji, a u robnoj kući IKEA Zagreb bit će u prodaji od travnja 2022. godine. Moramo napomeuti da će funkcija Spotify Tap biti dostupna na svim Spotify tržištima, što znači i u Hrvatskoj.

Spotify je zauvijek transformirao slušanje glazbe kada je lansiran 2008. godine

Servis omogućava da otkrijete, upravljate i dijelite više od 82 milijuna pjesama, uključujući više od 3,6 milijuna naslova podcasta – besplatno! A tu je i Spotify Premium koji omogućava pristup ekskluzivnim glazbenim sadržajima. Tu se uključuje i poboljšana kvaliteta zvuka i mrežno i izvanmrežno pretraživanje, kao i slušanje glazbe bez prekidanja oglasima. Danas je Spotify najpopularnija svjetska pretplatnička usluga za streaming audio sadržaja s 406 milijuna korisnika, uključujući 180 milijuna pretplatnika, na 184 tržišta.

VAPPEBY vidimo kao neophodan dodatak na balkonu, u vrtu ili gdje god njegov vlasnik to poželi. Zvuk i svjetlo idu ruku pod ruku kada želite stvoriti očaravajuću atmosferu, bilo da ste s prijateljima ili s obitelji. Dva različita načina rada svjetla, dugo trajanje baterije i dobra izdržljivost pomoći će u postavljanju ispravnog načina rada. Ovo je bitan dodatak našem asortimanu Bluetooth zvučnika i važan korak na IKEA putu ka demokratizaciji glazbe za što više ljudi. Naš primarni fokus je povećati korisničko iskustvo, preskočiti pragove, a glazbu i svjetlo učiniti lako dostupnima”, rekao je Stjepan Begić, programer proizvoda u tvrtki IKEA of Sweden. Više doznajte na mrežnim stranicama hrvatske IKEA-e na adresi ikea.com/hr.

Tagged