veslanje - huawei watch gt 2 pro - 2021.

Huawei u ožujku, mjesecu zdravlja, daje velike popuste na pametne satove

Huawei tijekom ožujka 2021. godine predstavlja niz aktivnosti namijenjenih poboljšanju zdravlja svojih korisnika. Kako bi ih potaknuli da aktivno dočekaju početak proljeća, ova kineska tehnološka tvrtka je pripremila posebnu promotivnu ponudu svojih pametnih nosivih uređaja.

Time Huawei želi motivirati korisnike na postizanje duševno – tjelesne ravnoteže. Tako do kraja ožujka moguće je ostvariti popust od 25% na Watch GT 2 u izdanjima 46 mm Sport, 46 mm Classic i 42 mm. Vrhunski model Watch GT 2 Pro snižen je s 2.399 na 1.999 kuna. A tu je i Watch Fit koji se može nabaviti po cijeni od 699, dok je prethodna cijena bila 899 kuna.


Nadolazeće proljeće je savršena prilika za promjenu postojećih navika uz Huawei mjesec zdravlja. Tvrtka je pripremila stručne materijale razvijene s poznatim stručnjacima kojim će korisnicima pokazati dobre prakse i objasniti im korak po korak kako se brinuti o zdravlju. Tijekom ožujka korisnici mogu očekivati razne prijedloge za poboljšanje svojeg zdravlja i postizanja ravnoteže na Huawei Community mrežnoj stranici.

Razine SpO2 su ključne za funkcioniranje tijela iz dana u dan. Razina kisika u krvi može varirati ovisno o tome kako se tijelo mijenja, bez da to osoba primijeti. Kako bi se naglasila važnost SpO2, ali i njegovo mjerenje, dio aktivnosti Huaweijevog mjeseca rekreacije usredotočen je na ovaj parametar. Nadzor SpO2 je od vrlo velike važnosti, jer može otkriti bolesti dišnog sustava. Može i upozoriti na opasno nisku razinu kisika, zbog koje je potrebno duboko udahnuti ili izaći van u šetnju.

huawei watch fit / 2021.

Praćenje razine SpO2 dostupno je na Huawei nosivim uređajima

Watch GT 2 Pro, Watch GT 2, Watch GT 2e ili Watch Fit – svi ovi uređaji korisnicima nude praćenje važnog SpO2 parametra, a do kraja ožujka moguće ih je nabaviti po promotivnim cijenama. Huawei kontinuirano pokazuje brigu za svoje korisnike ovakvim akcijama, a njihovi proizvodi poznati su kao pouzdani i kvalitetni.

Dodajmo da na domaćem tržištu korisnici mogu nabaviti i najnoviji vrhunski pametni telefon – Mate 40 Pro. Riječ je o flagship uređaju koji donosi se ističe dizajnom, Space Ring sustavom kamera na poleđini, ali i prvim 5-nanometarski integriranim 5G čipsetom. On osigurava dovoljno snage za sve zadatke, uz još bolji multitasking i energetsku efikasnost.

Tagged