huawei appgallery croatia / 2021.

Huawei AppGallery – novi dizajn uz bolju navigaciju i lokaliziran sadržaj

Huawei je predstavio svoje potpuno novo sučelje za AppGallery trgovinu u Europi. Tvrtka se odlučila na taj korak “pružajući korisnicima njihovih pametnih telefona novi način otkrivanja i uživanja u tisućama dostupnih aplikacija i igara“. Nova AppGallery trgovina dizajnirana je za otkrivanje s poboljšanom navigacijom i lokaliziranim sadržajem, a developerima olakšava stvaranje dubljih interakcija s korisnicima.

Poboljšanja AppGalleryja odražavaju uspjeh Huaweijevog ekosustava aplikacija, koji je u posljednjih godinu dana povećao svoju bazu globalnih korisnika na preko 500 milijuna mjesečno aktivnih korisnika. Novi dizajn prikazuje aplikacije i igre s većim, smjelijim dizajnom za još bolje korisničko iskustvo.

S korisničkim iskustvom u središtu potpuno novog AppGallery sučelja, Huawei se usredotočio na interakciju. Omogućeno je prikazivanje aplikacija pomoću upečatljivih vizuala i komplementarnih digitalnih sadržaja. A do njih sada korisnici mogu doći u manje koraka. Na ovaj način izlaže se i promovira veći broj aplikacija developera, istovremeno osiguravajući publici da ih otkrije.

Na novoj kartici Izdvojeno su aplikacije sada predstavljene u obliku kartice. To znači da je korisnicima puno lakše pronaći aplikacije i igre koje je odabrao AppGallery tim. Tako mogu dobiti i relevantniji sadržaj, uključujući članke, stručne vodiče i kritike. Istaknute kartice su redovito ažurirane s novim sadržajem na vrhu, kako bi korisnici uvijek prvo pogledali relevantni sadržaj.

Odmah ispod kartice “Izdvojeno” na novom sučelju su kartice “Pokloni” i “Nagrade”

Te kartice su među najpopularnijim značajkama među aktivnim korisnicima. Kartica Pokloni nudi bogate promocije, a većina njih je lokalizirana što generira povećanu interaktivnost s korisnicima. Odjeljak Nagrade korisnicima omogućuje preuzimanje besplatnih pogodnosti. To može uključivati besplatne premium usluge na određeno razdoblje ili dodatne kredite koji će se koristiti u igri.

Aplikacije i igre sada se mogu otkriti s dvije ekskluzivne kartice koje korisnicima pružaju poboljšano i usmjereno iskustvo otkrivanja novih aplikacija. Huawei je također osvježio stranice recenzija u AppGalleryju. To je napravljeno kako bi se korisnicima olakšalo otkrivanje prethodnih recenzija i ocjena.

Huawei AppGallery – bogatstvo digitalnog sadržaja

“Broj aplikacija, uključujući premium aplikacije na našoj platformi, raste iz dana u dan. Zato želimo da naši korisnici budu svjesni bogatstva novog sadržaja čim on postane dostupan. Preuređeni AppGallery opravdao je svoje ime dopuštajući korisnicima da lako pregledavaju sadržaj i otkriju neočekivane užitke”, rekao je Wang Heng, potpredsjednik za globalno partnerstvo i razvoj ekosustava u Huawei CBG-u.

U skladu s odlukom Huaweija da korisnicima pruži lokalno značajne aplikacije, urednici će pripremiti sadržaj kako bi se usredotočili na lokalne trendove i potrebe. Objavljivat će urednički sadržaj kako bi nadahnuli korisnike, od recenzija aplikacija i igara do korisnih savjeta i zanimljivih popisa.

Nova verzija AppGallery trgovine dostupna je širom Europe, uključujući i Hrvatsku

AppGallery nudi široku paletu globalnih i lokalnih aplikacija u 18 kategorija. To su navigacija i transport, vijesti, društvene mreže, ali i još mnogo toga. Platforma je dostupna u više od 170 zemalja i regija s preko 530 milijuna mjesečno aktivnih korisnika širom svijeta. Od siječnja do rujna 2020. godine ukupan broj preuzimanja s AppGalleryja je dosegnuo 384,4 milijarde. Dodajmo da je Huawei udružio snage s 2,3 milijuna developera širom svijeta.

Hrvatski korisnici u AppGallery trgovini mogu pronaći i pregršt domaćih popularnih aplikacija. U trgovini su otprije dostupne brojne aplikacije koje su dobro poznate hrvatskim korisnicima. Moguće je pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e i HPB-a. Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija. To su Jutarnji i Večernji list, 24 sata, Index, Dnevnik, Otvoreni radio i N1 TV.

Tu su i aplikacije telekom operatera – HT, A1, Telemach i Optima telekom, kao i pripadajućih brendova (MAXtv, Bonbon, Tomato i sl.). Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo. Dodamo da korisnici odnedavno glazbu osim na Deezeru mogu preslušavati i na platformi Tidal koja je stigla u Hrvatsku.

Video: Novi dizajn Huawei AppGallery trgovine!

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -