homescapes - playrix / huawei appgallery 2021.

Homescapes – popularna igra studija Playrix došla na Huawei AppGallery!

Homescapes, igra iz popularne serije puzzle naslova izdavača Playrix, sada je dostupna i korisnicima Huawei AppGallery trgovine. Igra je najpoznatija po zanimljivoj priči kojom privlači nove igrače da se priključe u obnovi stare obiteljske kuće rješavanjem zagonetki, a igračima na AppGalleryju su na raspolaganju i posebni pokloni.

Novi korisnici igre će moći pristupiti ekskluzivnim poklon paketima AppGalleryja u vrijednosti od 5,49 eura. Oni osiguravaju tri sata neograničenog igranja, 10.000 kovanica (virtualne valute) i dvije posebne ponude za kupovanje valute u samoj igri. Također, postojeći Huawei igrači mogu očekivati i niz promocija s kuponima i poklonima u vrijednosti do 10 eura.


Ljubitelji Playrix igara širom svijeta mogu očekivati poznati izazov rješavanja slagalica, kao i nebrojene nove značajke. Smješteni u povijesnoj vili u zelenoj ulici, igrači će trebati obnoviti i ukrasiti svaku sobu odabirom svojih omiljenih predmeta i namještaja, kako bi otključali nova poglavlja i usput otkrili uzbudljivu obiteljsku priču. Igrači će imati pristup tisućama različitih kombinacija dizajna, od konzervativnijih do zabavnijih stilova, kako bi stvorili vlastitu kuću iz snova, uz maksimalnu slobodu u istraživanju vlastite kreativnosti kroz sate interaktivnog igranja.

“Oduševljeni smo što možemo ponuditi igru Homescapes većem broju igrača širom svijeta kroz naše partnerstvo s AppGalleryjem. Nakon naše uspješne suradnje na igri Gardenscapes, uzbuđeni smo što ćemo vidjeti reakciju Huawei igrača. Veselimo se povratnim informacijama o njihovom iskustvu“, rekao je Maxim Kirilenko, direktor poslovnog razvoja u gaming studiju Playrix.

Gardenscapes je prva je igra iz Playrix Scapes serije koja je debitirala na trgovini Huawei AppGallery

Igra je od prosinca 2020. preuzeta više od 3 milijuna puta, a sami igrači hale interaktivnost. Zahvaljujući popularnosti Playrixa na platformi i pozitivnih povratnih informacija, očekuje se da će Homescapes nastaviti uspješan niz. AppGallery je jedna od najbrže rastućih svjetskih platformi za distribuciju aplikacija, a Huawei je kao partner Playrixu pružio operativnu potporu potrebnu za lansiranje igre. To je rezultiralo predstavljanjem dvije igre u samo nekoliko mjeseci. Homescapes je još jedan primjer koji pokazuje kako igra može iskoristiti HMS Core tehnologiju, integrirajući se s IAP alatom kako bi se osiguralo besprijekorno iskustvo i za korisnike i za developere.

“Podrška i smjernice koje je naš tim dobio od Huaweija tijekom cijelog procesa uvrštavanja na AppGallery bile su sjajne. Drago nam je što možemo ponuditi još jednu popularnu puzzle igru zbog toga”, dodao je Maxim Kirilenko. Više o Playrixu doznajte na mrežnim stranicama na adresi playrix.com.

Video: Homescapes turns 3!

Tagged