samsung galaxy tab s9 | goodnotes | 2023.

Galaxy Tab S9 serija vam predstavlja pet savjeta za povećanje produktivnosti pri povratku u školu

Studentski život je zabavno, ali intenzivno konstantno balansiranje između školskih obaveza, društvenih planova i izvannastavnih aktivnosti, čega je svjesna tvrtka Samsung koja serijom tableta Galaxy Tab S9 spaja prenosivost tableta sa snažnom funkcionalnošću prijenosnog računala. S ovim tabletom možete razviti svoje kreativne vještine i raditi na velikim školskim projektima, čak i kada ste izvan učionice ili daleko od kuće.


Njegov fleksibilan format, snažne funkcije i aplikacije čine ga iznenađujućim alatom za produktivnost. I to bez obzira na zadatak s kojim se suočavate tijekom dana. Zato vam donosimo pet načina na koje vam tablet Samsung Galaxy Tab S9 može pomoći u vašim obavezama – od jutra do mraka!

Najbolji prijatelj zaposlenog studenta je dinamičan planer. S Galaxy Tab S9 serijom možete planirati svoj dan i sastaviti “to-do” listu na jednom mjestu. Samo postavite Tab S9 uspravno ili vodoravno pomoću Smart Book Covera i spremni ste za planiranje dana. Tab S9 sadrži i omiljenu aplikaciju GoodNotes po prvi puta na Android platformi, pružajući potpuno novo iskustvo kada je riječ o organizaciji vašeg rasporeda. A studenti s GoodNotes aplikacijom mogu koristiti već gotove predloške i novodizajniranu S Pen Creator Edition3 olovku kako bi ostali organizirani na svoj kreativan način. Osim toga, sve to možete nositi sa sobom u jednom laganom uređaju.

Galaxy Tab S9 nudi multitasking koji će zadovoljiti potrebe svakog profesionalca

Između priprema za nastavu, dogovaranja satova učenja i pronalaženja vremena za prijatelje, život studenta može se činiti kaotičnim. Galaxy Tab S9 dizajniran je kako bi vam pomogao da održite korak sa svim obavezama, bez propuštanja aktivnosti. Otvorite i radite u više prozora odjednom uz Multi Window za maksimalnu produktivnost. Surađujte s kolegom na Google Meetu dok izrađujete prezentaciju, a sve to dok skicirate svoju najnoviju ideju u zasebnom Samsung Notes dokumentu. Čak možete koristiti jednostavne pokrete prstima za prebacivanje između aplikacija za učinkovit, brz multitasking i pričvrstiti Book Cover Keyboard za lakšu navigaciju pomoću podloge miša.

Dok pišete bilješke na nastavi, tipkanje na prijenosnom računalu može biti glasno i ometajuće. I dok pisanje bilješki rukom na papiru može učiniti da se osjećate angažiranijim, isto tako čini izazovnijim istovremeno dijeljenje misli s kolegama. Korištenje vašeg Galaxy Tab S9 tableta kao digitalne bilježnice daje vam najbolje od oba svijeta. Čak i više s pripojivim NotePaper zaslonom, koji omogućuje pisanje na tabletu gotovo kao na papiru.

Možete koristiti svoju S Pen olovku za bilježenje misli i ključnih trenutaka u Samsung Notes tijekom nastave. A zatim sve to možete sinkronizirati svoj Tab S9 s Microsoft OneNoteom kako biste sve spremili na jedno mjesto. Ovo ne samo da olakšava rad s drugima u stvarnom vremenu putem zajedničkog online dokumenta, već možete i pretraživati pojmove i teme kada tražite određene informacije.

Pretvorite tablet u potpuno funkcionalno prijenosno računalo

Ostati produktivan tijekom cijelog dana ne mora značiti nošenje prijenosnog računala po cijelom kampusu. S Galaxy Tab S9 tabletom i njegovom dodatnom opremom možete se udobno smjestiti u svom omiljenom kafiću. Možete učiti u parku ili otići na vikend izlet i ostaviti svoje prijenosno računalo kod kuće. I to bez brige jer znate da u svakom trenutku možete pristupiti svim njegovim mogućnostima.

Spojite Tab S9 na Book Cover Keyboard Slim te uključite DeX6 mod kako bi replicirali izgled i dojam osobnog računala. Moći ćete pristupiti cijelom paketu Microsoft aplikacija, što olakšava brzo ažuriranje Word dokumenata, PowerPoint prezentacija ili Excel tablica u hodu. A kako biste sklonili znatiželjne poglede na javnim mjestima tu je lako pripojivi Privacy Screen zaslon. On će osigurati da samo vi možete vidjeti prikaz sadržaja dok radite.

Uz tablet Galaxy Tab S9 proširite svoj radni prostor

Kada se vratite kući i spremni ste se ozbiljno primiti pisanja domaće zadaće, ponekad vam je potrebno više od jednog zaslona. Galaxy Tab S9 savršeno surađuje s različitim operativnim sustavima i aplikacijama, čineći ga brzim i praktičnim alatom kada trebate istovremeno pregledavati više datoteka i prozora te raditi učinkovitije. U samo jednom kliku uključite Second Screen opciju za jednostavno uparivanje računala i tableta. I tako stvorite iskustvo s dva monitora u proširenom ili dupliciranom načinu rada.

Uz Multi Control možete čak povlačiti i ispuštati tekst i slike između svojih Galaxy uređaja. Povucite nedavnu fotografiju iz aplikacije Galerija na svom pametnom telefonu i umetnite je u Samsung Notes na svom Tab S9 ili prezentaciju na svom računalu. Ukratko, sloboda korištenja Galaxy ekosustava omogućuje vam da učinite više u manje vremena.

Tablet Samsung Galaxy Tab S9 dizajniran je za današnje studente koji su uvijek povezani i u pokretu. Bilo da studirate grafički dizajn i trebate biti u mogućnosti skicirati ideje kad god i gdje god vam dođe inspiracija ili ste ambiciozni građevinski inženjer koji mora izvlačiti prikaze projekata unutar i izvan učionice, Galaxy Tab S9 je savršen partner za produktivnost. Više informacija o ovom tabletu doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Galaxy Tab S9 Series: Official Introduction Film | Samsung

Tagged