galaxy buds pro - bežične slušalice - 2021

Galaxy Buds Pro – epski zvuk za svaki trenutak uz sjajne bežične slušalice

Samsung je najavio lansiranje novih bežičnih slušalica naziva Galaxy Buds Pro! To će biti najnaprednije slušalice koje je Samsung dosad proizveo, a stvorene su kako bi korisnici dobili najbolje od zvuka.

Nove Buds Pro odlikuje impresivan zvuk, vrhunska kvaliteta poziva, inteligentno aktivno uklanjanje buke, unaprijeđena povezivost sa svim Samsung uređajima te moderan i elegantan dizajn u tri bezvremenske boje – fantomskoj crnoj, srebrnoj i ljubičastoj.

Doživljaj premium bežičnih slušalica uvijek počinje od zvuka. Neovisno o tome slušaju li korisnici na njima glazbu dok trče ili podcast na putu do posla, kvaliteta zvuka je uvijek ono što ima najveću vrijednost. Galaxy Buds Pro pružaju cjelovitiji zvuk svojim 11 milimetarskim wooferom impresivne dubine i 6.5 milimetarskim tweeterom za bogatiji i živopisniji zvuk s minimalnim smetnjama.

Pomoću ovih značajki, Samsung korisnici imaju najbolji zvučni doživljaj dosad, kojeg krase besprijekorna dinamika i ravnoteža. Bez obzira na to preferiraju li korisnici hip hop ili klasičnu glazbu, uz nove Buds Pro slušalice doživljaj omiljene glazbe baš je onakav kakvim su ga zamislili sami autori.

Galaxy Buds Pro slušalice utječu na kvalitetu razgovora više nego ikad

Ove bežične slušalice izoliraju glas od neželjenih zvukova iz okoline pomoću tri mikrofona i jedinice za prepoznavanje glasa, omogućujući tako kristalnu jasnoću zvuka. Za to će se pobrinuti i jedan od vanjskih mikrofona koji na inteligentan način eliminira sve pozadinske šumove.

Ova značajka posebno dolazi do izražaja za vrijeme trajanja poziva koji se odvija u otežanim vremenskim uvjetima. Uz pomoć Wind Shield tehnologije i manje izbočenog dizajna, koji minimizira strujanje zraka kroz slušalice, pozive više neće moći omesti niti najsnažniji vjetar.

Najinteligentniji sustav za uklanjanje buke na bežičnim slušalicama

Doživljaj Buds Pro slušalica temeljen je upravo na tome da minimizira pozadinsku buku, a maksimizira željeni zvuk i to u najvišoj kvaliteti. Upravo zato Galaxy Buds Pro dolaze s najinteligentnijim sustavom za aktivno uklanjanje buke (ANC) dosada na bežičnim slušalicama. Onda kada se želimo koncentrirati na posao ili se jednostavno želimo isključiti od ostatka svijeta, moguće je smanjiti pozadinsku buku za čak 99 posto.

Uz Ambient Sound, intenzitet zvuka iz okoline može biti veći za 20 decibela, što omogućuje prilagodbu i personalizaciju zvuka prema osobnim preferencijama. Ova značajka je i više nego idealna za multitaskere ili one koji žele biti svjesni prometa i svog okruženja, primjerice, dok džogiraju gradom.

Zanimljivo je da ANC sustav i Ambient Sound značajka rade sinkronizirano, prilagođavajući se okolini i optimizirajući korisničko iskustvo. Galaxy Buds Pro slušalice lako će prepoznati govor i mogu automatski ukloniti ili pojačati pozadinske zvukove3, kao i stišati glazbu za vrijeme razgovara, čak i ako se koristi Ambient Sound značajka ili dok je ANC sustav isključen.

Besprijekoran doživljaj na Galaxy bežičnim slušalicama

Nove Galaxy Buds Pro slušalice su integralno proširenje Galaxy ekosustava te ujedno najnaprednije bežične slušalice koje je Samsung proizveo dosad. Uz Buds Pro slušalice moguće je automatski prebacivati vezu s Galaxy pametnog telefona na tablet ili obrnuto bez potrebe za ručnom prilagodbom. Primjerice, ako zaprimite poziv na svom Galaxy S21 pametnom telefonu dok gledate video na tabletu, nova značajka automatskog prebacivanja zaustavit će videozapis i omogućiti da odgovorite na poziv pomoću svojih Galaxy Buds Pro slušalica.

Kada poziv završi, zvučna veza slušalica se samostalno prebacuje natrag na tablet te se videozapis ponovno reproducira. Tu je i 360 Audio opcija, koja uz Dolby Head TrackingTM tehnologiju omogućuje da korisnik uvijek ostane u središtu scene dok gleda omiljene sadržaje na svojim Galaxy uređajima.

Galaxy Buds Pro slušalice odlikuje visoka responzivnost s Game Modeom

On najbolje dolazi do izražaja upravo na S21 pametnim telefonima, koji imaju moćne performanse, impresivan zaslon, dok su kašnjenje i nejasnoća zvuka svedeni na minimum. Također, nakon što se jednom napune, Galaxy Buds Pro slušalice mogu izdržati bez novog punjenja i do osam sati. Dodatnih 20 sati baterije moguće je dobiti zahvaljujući njihovoj bežičnoj kutiji za punjenje.

Ako posegnete za sustavom za aktivno uklanjanje buke (ANC), na raspolaganju imate pet sati nesmetanog uživanja u omiljenim sadržajima, uz još 13 sati produljenog trajanja baterije zahvaljujući kutiji za punjenje. Odlična stvar je i ta da uz samo pet minuta brzog punjenja slušalice mogu biti spremne za jedan sata slušanja omiljene glazbe.

Novi moderan i svrhovit dizajn

Osim što su sjajne za korištenje ove slušalice i izgledaju sjajno. Inspirirane inovativnim i originalnim oblikom Galaxy Buds Live slušalica, Galaxy Buds Pro pružaju unaprijeđene i udobnije ergonomske karakteristike. Novi dizajn slušalica u canal type varijanti u uhu izgleda prirodnije i manje izbočeno, i na taj način cjelokupno iskustvo čini komfornijim i ugodnijim za korisnika.

Uz to, Galaxy Buds Pro imaju IPX7 zaštitu od vode, dosad najviši standard otpornosti na vodu u Galaxy Buds liniji. Uz SmartThings Find opciju slušalice se vrlo lako lociraju u slučaju njihovog gubitka, čak i onda kada su izvan Bluetooth dometa ili ako su izgubljene na mjestu koje je daleko van vidokruga. Prilikom kreiranja ovih jedinstvenih bežičnih slušalica posebna pažnja stavljena je na ekološku osviještenost, stoga su same slušalice dijelom napravljene od održivih i recikliranih materijala.

Dostupnost

Kako bi se savršeno uklopile s novim pametnim telefonima iz Samsung Galaxy S serije, Galaxy Buds Pro bežične slušalice dolaze u tri zadivljujuće boje – fantomskoj crnoj, srebrnoj i ljubičastoj. Galaxy Buds Pro u Hrvatskoj su dostupne od 29. siječnja 2021. godine po cijeni od 1.699 kuna.

Više informacija doznajte na Samsungovim mrežnim stranicama na adresi samsung.com/hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - -