galactic civilizations 3

Galactic Civilizations 3 – besplatno preuzmite ovu svemirsku stratešku igru

Gaming studio Epic Games nastavlja sa poklonima za svoju gaming vojsku – tvrtka je ovaj put ponudila za besplatno preuzimanje popularnu stratešku igru Galactic Civilizations 3.

Podsjetimo, ova Stardockova 4X strategija izašla je još 2015. godine, no, po svim “izvještajima sa terena”, za nju bi se slobodno moglo reći da ima kultni status među ljubiteljima ovakvih tipova igara.

Galactic Civilizations 3 je kompleksna futuristička svemirska strateška igra, a za razliku od konkurencije, prepuna je duhovitih opaski te iscrpnih i jasnih opisa, što igračima uvelike olakšava “teret” koji im nameću mnogobrojna pravila.

Ovdje je riječ o šarmantnom naslovu koji će vam, uz nekoliko dostupnih ekspanzija, pružiti na stotine (i stotine) sati kvalitetne zabave.

Ukratko, u igri Galactic Civilizations 3 gradite civilizaciju koja će izdržati test vremena!

U igri možete odabrati između nekoliko desetaka jedinstvenih rasa i proširiti svoj utjecaj (te savladati sve ostale) po cijeloj galaksiji i to kroz diplomaciju, špijunažu, tehnološki napredak ili ratnu vještinu.

Kako smo već naveli, igra je trenutno besplatna ukoliko se preuzima na Epic Games Storeu, a možete je preuzeti od 14. do 28. siječnja 2020. godine na ovom linku.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -