rimac nevera - fly over varaždin - 2022. - foto: gabrijel brkić

Fly Over 2022 – Rimac Nevera u konkurenciji Rolls Roycea, Porschea i Jaguara osvojila Varaždince

Glavnim varaždinskim trgom prodefiliralo je tridesetak skupocjenih automobila koje baš i nemamo priliku viđati na domaćim cestama, a među njima je bila i Rimac Nevera! Ovaj spektakl dio je trodnevnog susreta vlasnika automobila iz cijele Europe Fly Over, a koji su ovoga puta okupili u Varaždinu. A uz spomenutu Neveru posjetitelji i šetači na varaždinskom trgu mogli su uživati u pogledu na razne “bijesne” automobile. Tako se moglo vidjeti Nissan GTR, Porsche Carrera, Toyota Supra, BMW M4, Audi R8… Bilo je tu i više modela Jaguara, nekoliko Range Rovera, Bentleya, Maserattija…


“Vrijednost ovih automobila kreće se od 150.000 pa do čak 600.000 eura. No, izložba na varaždinskom Kapucinskom trgu početak je cjelodnevnog oktanskog spektakla. A na njemu će, između ostalog, na pisti varaždinskog aerodroma snage i brzinu odmjeriti i Rimac Nevera te akrobatski avion!”, rekao je Krešimir Mostarčić, organizator ovog auto-događaja.

U respektabilnoj konkurenciji skupocjenih automobila najveću pažnju je plijenio hrvatski električni hiperautomobil Rimac Nevera. Ni Marko, 24-godišnji Varaždinac, nije mogao sakriti svoje oduševljenje Neverom: “Ovo je put da vidim ovaj automobil uživo. Stvarno je savršen!”, kratko i jasno je rekao. Fly Over 2022 događanje na aerodromu je otvoreno za gledatelje, a program traje u subotu, 11. lipnja 2022. godine sve do 19 sati. Napominjemo da će se Nevera i avion sučeliti oko 17 sati! Više informacija o ovom događanju doznajte na mrežnoj stranici organizatora na adresi cleanfellas.net/fly-over-info.

Video: Rimac Nevera Goes Off-Road

Tagged