ars futura | 2023.

Ars Futura predstavlja svoj zaokret, ali i rebranding o kojem se priča

Ars Futura, jedna od naših najpoznatijih IT agencija, početkom 2023. godine proslavila je svoju prvu okruglu godišnjicu. Tim povodom napravljen je veliki rebranding i zaokret u dizajnu, a kojeg potpisuje zagrebački Studio Size. Inspirirani retro futurističkom estetikom i zlatnim dobom science fictiona, nastao je novi brending koji sjajno asocira jedno od njihovih polja djelovanja – gaming, a novim sloganom “Future starts today” poslali su jasnu poruku da su spremni i uzbuđeni na sve što im budućnost nosi. Ali i na trag koji su ostavili u zadnjih 10 godina uspješnog poslovanja.


Ova IT tvrtka koja slovi i za jednog od Najposlodavaca u Hrvatskoj, sjajan je tim od skoro 60 ljudi koji rade na projektima za razne industrije. Tvrtka Nikole Jakića i Ivana Božića još je 2020. godine započela suradnju sa Sizeovcima s kojima su zajedno sudjelovali u cijelom procesu stvaranja novog brandinga. Od inspiracija i ideja pa sve do finalnog dizajna i rezultata s kojim su svi skupa bili zadovoljni.

“Prvih 10 godina Ars Future nas je dovelo od 2 do 60 zaposlenika. A to smo odlučili obilježiti novim vizualnim identitetom. Kroz taj period je Ars Futura izrasla u puno ozbiljniju i iskusniju tvrtku, ali nam je bilo bitno zadržati toplinu i humanost koju gajimo kroz kulturu firme”, rekao je Ivan Božić, suosnivač tvrtke kojoj su glavni projekt custom mobilna i web rješenja, pri čemu pružaju kompletnu uslugu, od dizajna i proizvodnje pa sve do održavanja kompleksnih sustava.

Novi vizualni identitet – ista predanost kvaliteti

Ars Futura ima novi vizualni identitet. No, naša predanost kvaliteti i strast prema razvoju digitalnih proizvoda ostaje ista. U novom ruhu ćemo kroz sljedećih 10 godina graditi nova partnerstva s klijentima, učvrstiti stara i predstaviti par svojih proizvoda”, dodaje Nikola Jakić.

Iako kroz godine bilježe stabilan rast, naglim zapošljavanjem ne žele gubiti kulturu koju su izgradili u tvrtci. Naime, cilj Ars Future je “graditi iznimna prilagođena rješenja u suradnji sa sjajnim kolegama, idejama i tvrtkama”. Upravo je u tome tajna njihove uspješne desetogodišnje povijesti iako oni najbolje znaju i što je budućnost, točnije umjetnost budućnosti. Više o ovoj IT tvrtci doznajte na mrežnim stranicama arsfutura.com.

VIDEO: Ars Futura – Redesign Reveal

Tagged