a1 adria league 2021

A1 Adria League kreće u sedmu sezonu – nagradni fond je 200.000 kuna!

Počinju kvalifikacije za sedmu sezonu prestižnog regionalnog esport natjecanja – A1 Adria League. Uz standardne igre CS:GO, FIFA21 i Brawl Stars, najbolji igrači regije okušat će se i u najpopularnijem svjetskom gaming naslovu – League of Legends.

Više od 6.000 sudionika lani se natjecalo u dvije napete sezone A1 Adria Lige koje je putem digitalnih kanala Twitch, YouTube i Facebook pratilo više od 130.000 gledatelja. Nakon nekoliko mjeseci online borbe, natjecanje je kulminiralo velikim finalom na Reboot Online Games Weeku, događaju koji se odigrao krajem studenog i na kojem su okrunjeni prvaci šeste sezone natjecanja.

Uz primamljivi nagradni fond od gotovo 200.000 kuna, A1 Adria Liga u 2021. donosi i neke novitete u samo natjecanje. Pored tri dobro poznata esport naslova, nakon tri godine pauze vraćaju se najbolji League of Legends timovi koji će pokušati ponoviti sjajno finale između ASUS ROG ELITE i x25 eSports s Reboot InfoGamera 2017.

Counter Strike: Global Offensive prošle je godine obilježila ekipa lvlUP, koja već tri godine dominantno vladaja regionalnim kanterom. Prvaci su u međuvremenu potpisali za organizaciju ONYX te će i dalje biti glavni favoriti za titulu. No, timovi kao što su Blink, 4glory i Good Game znatno su se pojačali i vrebaju novu priliku.

Prošle godine smo se po prvi put susreli s regionalnim Brawl Stars ekipama

Sam turnir je prošao u nevjerojatnoj dominaciji Good Game ekipa koji su u obje sezone nadigrali konkurenciju i osigurali dvije najviše pozicije na podiju.

FIFA21 igrači će nas i ove godine oduševljavati sjajnim potezima i zanimljivim pričama. Aktualni prvak amke nalazi se na nišanu gotovo svih regionalnih e-nogometaša. Ako nastavi sa sjajnom formom s kraja 2020., teško će ga esad1memic i Brstimir skinuti s trona.

Kvalifikacije za CS:GO, Brawl Stars i FIFA21 počinju od 20. ožujka

Dok će League of Legends igrači u svoju avanturu nešto kasnije – 17. travnja 2021. godine. Kvalifikacije su potpuno otvorene za sve igrače iz regije koji zadovoljavaju dobnu granicu i smatraju da se mogu natjecati protiv najvećih imena eSporta u regiji.

Do početka natjecanja regionalni gameri mogu se zabavljati na A1 Gaming Weekend turnirima koji će se prenositi na svim kanalima A1AL. Sraz najboljih eFootball PES2021 igrača očekuje nas na turniru koji će se odigrati u subotu, 6. ožujka). Vikend nakon toga na veliku pozornicu stižu Tekken 7 igrači koji će pokazati najbolje vještine iz borilačkog svijeta. Informacije, novosti i prijave nađite na mrežnim stranicama A1 Adria Lige na adresi a1adrialeague.com.

Video: A1 Adria League – Postani regionalna ESPORT zvijezda!

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - -