ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
#hifi
 
potpuno virtualno iskustvo 3D zvuka - zvukovi dolaze iz čak 11 smjerova

Budućnost zvuka - 3D AURO - predstavljen u kinu CineStar Novi Zagreb

 
3d auro sound
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
U multipleksu CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall Zagreb) 21. ožujka 2013. godine održana je prva projekcija filma u 3D zvuku AURO u Hrvatskoj.

Nakon tehničkih objašnjenja i AURO 3D prezentacije, okupljenim novinarima i stručnjacima za montažu zvuka prikazan je film Croods, najnoviji animirani hit DreamWorks Animation studija.



O sustavu AERO 3D

AURO 3D sustav instaliran je ekskluzivno u eXtreme dvorani multipleks kina CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall), čime je Hrvatska postala jedina zemlja u ovom dijelu Europe s ovako naprednom tehnologijom zvuka.

Auro 11.1 pretvara surround zvuk u potpuno virtualno iskustvo 3D zvuka, pri čemu zvukovi dolaze iz čak 11 smjerova. Auro 11.1 projektiran je na tri prostorne osi - širina, dubina i visina - umjesto na dvije osi tradicionalnog surround zvuka.


Ova tehnologija gledatelju omogućuje prirodniju i realniju percepciju zvuka. U prirodi je slušatelj sa svih strana okružen akustičnim refleksijama koje su neophodne da ljudski mozak spontano i ispravno postavi zvučne izvore.

To je temeljna razlika 3D i 2D audio sustava. 3D audio sustav omogućava gledatelju potpuni doživljaj zvučnih efekata što rezultira iznimno intenzivnim doživljajem!


Film Croods prvi je film u Hrvatskoj prikazan u ovoj revolucionarnoj tehnologiji. Riječ je o animiranoj avanturi smještenoj u prapovijest, koja prati pustolovine prve obitelji na svijetu.

DreamWorks Animation studio na čelu s Jeffreyem Katzenbergom već sad najavljuje 15 filmova koje ćemo u skoroj budućnosti moći slušati u AURO 3D zvuku.


Više informacija o tvrtci Blizt CineStar možete doznati sa prezentacije ili posjetite njihovu službenu internetsku stranicu.
 
 
 
promotivni članak
hashtag: #CineStar #CineStarNoviZagreb #4DX #eXtreme #HiFi #Audio #Ozvucenje
21. ožujka 2013.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb