ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
#konferencija
 

Danski lider po prvi puta u Hrvatskoj!

 
b4cloud / business for doud
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
Ekskluzivno na konferenciji B4CLOUD - Jon Froda - suosnivač globalnog poslovnog rješenja Podio, kojeg aktivno koristi više od 200.000 poduzeća diljem svijeta, nakon velike prošlogodišnje turneje po Americi, po prvi puta dolazi u Hrvatsku! Na B4CLOUD konferenciji otkrit će konkretne savjete za unapređenje poslovnih procesa te podijeliti svoju viziju o budućnosti poslovanja.

Podio je jedno od najvećih online poslovnih rješenja u svijetu, kojeg je za oko 53 milijuna dolara preuzeo Citrix. Ključnu ulogu u njegovom rastu imao je vrhunski danski stručnjak za web poslovanje Jon Froda - suosnivač Podia, te jedan od predavača na konferenciji B4CLOUD, koja će se održati 17. listopada 2013. godine u zagrebačkom Hypo centru za više od 300 posjetitelja u dvorani Kornati.


Jon Froda, vrhunski danski strateg, vizionar i uspješan biznismen, u samo nekoliko godina sa tvrtkom Podio je došao do stotina tisuća poslovnih korisnika. Jon je globalni lider internetskog poslovanja, prepun iskustva i znanja o tehnologijama, online poslovnim rješenjima i organizaciji timova. Neprocjenjivo iskustvo u dosadašnjoj karijeri ga čini idealnom osobom da na B4CLOUD konferenciji održi inspirativno i poučno predavanje o konkretnim strategijama uspjeha u cloud poslovanju.

Uz Jona, ne propustite i brojna druga zanimljiva predavanja hrvatskih i inozemnih stručnjaka i saznajte kako bolje organizirati svoje poduzeće koristeći online poslovna rješenja, odnosno cloud rješenja. Osim kvalitetnih predavanja, svi posjetitelji i predavači moći će u ležernoj atmosferi B4CLOUD konferencije razmijeniti poslovna iskustva i obogatiti susret novim poslovnim kontaktima i suradnjama.

Iskoristite nisku cijenu rane kotizacije od samo 540 kuna (+ PDV). Rezervirajte svoje mjesto na konferenciji što prije!



Tko stoji iza B4CLOUD konferencije?

Business for Cloud - B4CLOUD ne bi uspjela bez podrške glavnog organizatora, vodećeg hrvatskog poslovno - financijskog cloud rješenja CPP te članova stručnog tima koji dolaze iz tvrtki Infinum, Google Adriatics i H&D INFO.

Medijski konferenciju podržavaju hrvatski portali Index.hr, Tportal.hr, Poslovni Turizam, InfoTrend, CISEx, MojBiz.com, Hrvatska na dlanu, ZGportal Zagreb, CroPC i časopis VIDI te mediji iz regije: ITdogađaji, Advertiser Serbia i IT VESTI.


Prijatelji konferencije PutujBolje.com osigurat će posjetiteljima dobru zabavu u predvorju konferencije i vrijedne nagrade, a za smještaj predavača i sudionika pobrinuo se Esplanade Zagreb Hotel. Službeni automobil konferencije osigurava Automobili Škojo (Mercedes).

Ne propustite vrhunska predavanja međunarodnih stručnjaka koji tvore izuzetan cjelodnevni program 17. listopada 2013. godine u zagrebačkom Hypo Centru! Registracije sudionika su otvorene putem online obrasca na mrežnoj stranici konferencije B4Cloud.
 
 
 
promotivni članak
hashtag: #B4Cloud #PoslovnaKonferencija #HypoCentar #ITIndustrija #Konferencija #JonFroda #Citrix
16. rujna 2013.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb