ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
web::strategija
 

Web Strategija 15 - Online kampanja kao živo biće!

 
Web Strategija 15 - Online kampanja kao živo biće!
 
Online oglašavanje postaje trend kojem više nitko ne odolijeva pri čemu oglašivači koriste sve njegove potencijale koji su potrebni za konstantnu optimizaciju kampanje kao za samu stranicu. Online kampanji moramo pristupiti kao živom biću na način da ju pratimo iz dana u dan i donosimo važne odluke koje će na kraju donijeti ostvarenje naših ciljeva. Kako definirati ciljeve online kampanje, kako ih mjeriti i na temelju analize istih ostvariti što bolji ROI (Return On Investment)?

Regionalna konferencija Web::Strategija 15 - Gdje mi je ROI? uputiti će vas od 15. do 17. studenog 2012. godine u zagrebačkom Hypo centru u sve tajne online oglašavanja uz konstantnu optimizaciju, a u tome će vas prosvijetliti izuzetna pionirka iz područja oglašavanja, cijenjena Ana Klarić Kumer s otključavanjem teme Optimizacija - ključ uspjeha. Rame uz rame uz Anu moći ćete upiti znanje i iskustvo i od naših poznatih predavača: PR stručnjaka Krešimira Macana, Karle Ostojić koja će posvetiti svoj dio predavanja izazovima digitalnog marketinga, Višnje Željeznjak iz internet agencije LogIT internet usluge, konzultantice za digitalni marketing Duške Mervar, Tomaža Erjaveca te mnogih drugih predavača na Web::Strategiji 15.

`Bez ROI-ja internet marketing je jalovo gubljenje vremena. Tvrtke nisu na internetu radi interneta i zato jer konkurent preko puta ceste ima web, nego zato da bi ostvarile svoje poslovne ciljeve. Znati kako se internet marketing akcije pretvaraju u ROI, e to je već pitanje iskustva, znanosti i umjetnosti.`, izjavila je za nadolazeću konferenciju jedna od predavača, Višnja Željeznjak.

Na 2. i 3. danu Web::Strategije (16.11. i 17. 11.) doprinijet ćete svome znanju na 3 detaljna edukacijska seminara: Email marketing u turizmu gdje ćemo se uz predavača Simona Megliča pozabaviti efikasnom promocijom i oglašavanjem koje je namijenjeno prvenstveno za one koji se bave marketingom, internetom i prodajom, s posebnim naglaskom na turističku i uslužnu djelatnost.

Web Strategija 15Na sljedećem seminaru Online marketing ROI u turizmu aktivno ćete sudjelovati u konverzaciji s predavačem Nikolom Jellačićem koji će odgovoriti na nedoumice onih koji imaju web trgovinu, trgovinu (B2B i B2C), zatim bankarstvo, turizam, telekomunikacije i poduzetništvo.


Trećeg dana edukacije predstavlja vam se Damir Podhorski na seminaru Izmjerite ROI pomoću Google Analyticsa koji je odličan izbor za sve koji rade u prodaji ili marketingu tvrtke s online prodajom, rezervacije ili booking putem weba, bilo da ste web poduzetnik, webmaster, zaposlenik sektora web marketinga ili account manager u marketinškoj agenciji koji želi naučiti više o analiziranju prikupljenih podataka u svrhu povećanja ROI-a.Sponzori konferencije

Web::Strategiju podupiru srebrni sponzori: LogIT internet usluge - tvrtka za izradu modernih i tehnički naprednih web stranica, Virtus dizajn za izradu i CMS rješenja, odnosno custom - made web aplikacija te Trikoder - poznata hrvatska tvrtka za izradu web aplikacija.

Za korisnički vizualni doživljaj konferencije pobrinula se tvrtka Manifest, prostor omogućava Mozaik grupa Hypo centar, glavne nagrade konferencije osigurali su iz ILIRIJA HOTELS, Akcija je zaslužna za interaktivno upravljanje društvenim mrežama, te Avalon Premium Hosting, Omega studio, Eversys i Web Marketing Akademija.

Konferenciju prate i zlatni medijski partneri: Business.hr, Monitor.hr, Index.hr i časopis VIDI, kao i stručni medijski partneri: MAKSI, Rep.hr, Poslovni Turizam, InfoTrend i Putovanja za dvoje te regionalni medijski partneri: Hello Serbia, ITdogađaji, Domino magazin i Advertiser Serbia.
 
 
• vezano: Web Strategija 15 - Gdje mi je ROI? / listopad 2012
 
 
29. listopada 2012. / sponzorirani članak
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb