ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
web::strategija
 

Web Strategija 15 - Krešimir Macan - Svaka kriza znači priliku!

 
Web Strategija 15 - Krešimir Macan - Svaka kriza znači priliku!
 
Za nekoliko dana na Web::Strategija 15 - Gdje mi je ROI? vodeći hrvatski stručnjak za odnose s javnošću, Krešimir Macan, otkrit će za Vas kako prije bilo kakvog komuniciranja treba odrediti cilj kampanje. Jer, kampanje su poput rata, moraš imati strategiju i taktiku i dobro uvježbanu vojsku. Kako izmjeriti dobar glas, a izbjeći loš? Kada znate cilj - nemjerljivo postaje opipljiv i stvaran rezultat!

Krešimir Macan predavati će na velikoj regionalnoj konferenciji Web::Strategiji 15 - Gdje mi je ROI? koja se održava od 15. do 17. studenog 2012. u zagrebačkom Hypo Centru. Ne dopustite da Vaše rezultate kreira nestabilno tržište, već ljudi koji znaju svoj posao!

`Mnogi od nas vole gledati na digitalne kampanje kao svijet za sebe te zaboravljaju da moraju voditi brigu o cjelovitom pristupu proizvodu, brendu, odrediti koji im je cilj kampanje. Bez cilja ne možete mjeriti ROI. Kada znate cilj i nemjerljivo postaje opipljiv i stvaran rezultat.Odnosi s javnošću već se godinama nose s istim problemom – kako izmjeriti dobar glas (loš glas nitko niti ne želi mjeriti, loš je sam po sebi). Povući ćemo paralelu s digitalnim kampanjama i pokazati Vam da ako znate što želite postići, tada to možete i izmjeriti. I što je najbitnije, na kraju odgovarajuće naplatiti.`, rekao je Krešimir Macan povodom svog predavanja na Web::Strategiji 15.Očekuju Vas i brojna predavanja stručnjaka iz Hrvatske i regije!

::Web strategija :: Hypo centar ZagrebRegionalna konferencija `Web::Strategija 15 - Gdje mi je ROI?` ugošćuje dobro poznate i cijenjene regionalne predavače kao što su Elmira Majerić, Mario Pavlović, Saša Stanković, Ilija Brajković, Simon Meglič te mnogi drugi.

Na 2. i 3. danu Web::Strategije 15 (16. i 17. studeni) očekuju Vas tri edukacijska seminara: `Email marketing u turizmu` na čelu sa Simonom Megličem, zatim `Online marketing ROI u turizmu` s predavačem Nikolom Jellačićem, a trećeg dana edukacije predstavlja Vam se Damir Podhorski na seminaru `Izmjerite ROI pomoću Google Analyticsa`.

Tijekom dana u pauzama Vas očekuju druženja uz piće kako biste lakše popratili sva predavanja, upili što više znanja te dočekali nagradnu igru gdje imate mogućnost osvojiti vrijedne nagrade koje su nam velikodušno osigurali Ilirija hoteli.Sponzori konferencije

Web::Strategiju podupiru srebrni sponzori: LogIT internet usluge - tvrtka za izradu modernih i tehnički naprednih web stranica, Virtus dizajn za izradu i CMS rješenja te Trikoder - tvrtka za izradu web aplikacija.

Ne zaboravimo i naše prevažne o rganizacijske partnere: Ilirija hoteli, Akcija.com,Mozaik grupa Hypo centar, Avalon, Imperito, Manifest,Omega studio, Audio Max, Studio in media, Kala, vina Acrobat D&M, Ivan - crtač karikatura, Cedevita GO!

Konferenciju medijski prate zlatni partneri: VIDI, Bussines.hr, Monitor.hr i Index.hr, kao i stručni medijski partneri: MAKSI, Rep.hr, Poslovni Turizam, InfoTrend i Putovanja za dvoje te regionalni medijski partneri: Hello Serbia, ITD događaji, Domino magazin i Advertiser Serbia.
 
 
 
 
9. studeni 2010. / sponzorirani članak
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb